Izlet na dlani

JUNIJSKI ODDIH V PORTOROŽU! 2 noči s polpenzionom v Remisens Hotel Lucija 3* že za 224 eur (2 osebi)

Remisens hotel Lucija v Portorožu, v bližini plaže in obalnega sprehajališča je popolna izbira za družinski ali romantični oddih

Remisens hotel Lucija se nahaja v neposredni bližini glavnega portoroškega sprehajališča in plaže. Njegove namestitvene zmogljivosti obsegajo 182 klimatiziranih, prostornih in prijetnih sob, obkroža pa ga prečudovit zelen park.

Remisens hotel Lucija je idealen kraj za nepozabne družinske počitnice. Ob nenehnem animacijskem programu za otroke in odrasle redno potekajo tudi animacijske aktivnosti na Metropol Pool Lounge-u. Lokacija, na kateri je hotel, je idealno izhodišče za izlete in ogled znamenitosti v bližini, a tudi za šport in rekreacijo.

Hotel nudi aktivnosti, namenjene parom in družinam z otroki. Poleg dnevne animacije za odrasle se za otroke znotraj hotela redno organizirajo zabave kot tudi izleti in ogledi znamenitosti v bližini. Otroci bodo še posebej uživali v igralnici Klub Mini, kjer bodo našli veliko igrač, video igrice, TV-kotiček in številne druge zabavne vsebine.

Standardna dvoposteljna soba s površino 19 m2 nudi namestitev za maksimalno 2 osebi. Soba je opremljena s twin posteljami z dimenzijo 90 x 200, kopalnico s prho, sušilnikom za lase. Za popolno sprostitev je na voljo lastni balkon s sedežno garnituro, LCD televizor s satelitskimi programi, klimatska naprava, telefon, sef. Wi-Fi je vključen v ceno namestitve.

Ponudba vključuje:

2x nočitev v dvoposteljni Standard sobi z balkonom in s pogledom na park za 2 osebi
Polpenzion
Uporabo hotelskega notranjega bazena (do 15. 6.)

Uporabo Metropol pool lounge bazenov (od 15. 6.)
Ležalnike in senčnike na bazenu
Brezplačen Wi-Fi
Brezplačno parkirišče

 

Ponudba je unovčljiva od 4. 6. do 8. 6. 2023, od 11. 6. do 17. 6. 2023 in od 18. 6. do 30. 6. 2023

Več info + rezervacija kupona tukaj:

Megabon

Martina Ploj

Soustanoviteljica bloga, ki je vedno na preži za ugodnimi letalskimi kartami, zase in za druge. Tri najljubše besede: letalska karta, roadtrip in kulinarika.

Dodaj komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.