Izlet na dlani

JUNIJSKO KRIŽARJENJE PO SREDNJEM JADRANU! 4 noči s polpenzionom na M/S San Spirito ladji deluxe kategorije že za 500 eur na osebo

Odpravite se na pot odkrivanja, preživite 5 nepozabnih dni med križarjenjem po Jadranu. Uživajte v okusni kulinariki, čudoviti pokrajini, potopite se v najčistejšo morsko vodo in dovolite, da vam mir napolni dušo in izostri čute. Vsak dan boste imeli priložnost in dovolj prostega časa za raziskovanje.

PROGRAM POTOVANJA
1. DAN / 10.6. SOBOTA: SPLIT – PUCIŠĆALadja bo privezana v splitskem pristanišču. Vkrcanje je od 13.00 do 14.00.Odhod v Pučišća na otoku Brač z odmorom za kopanje s ploščadi za čolne. Popoldanski prihod v Pučišća in prosti čas za sprehod in raziskovanje.Večerja dobrodošlice na ladji.Nočitev v Pučišćih (večerja dobrodošlice)
2. DAN / 11.6. NEDELJA: PUCIŠĆA – BOL – HVARPo zajtrku odhod v Bol, znan po plaži Zlatni rat. Po prihodu prosto za sprehod ali kopanje. Kosilo na ladji in nadaljevanje križarjenja proti Hvaru, kjer si bomo z vodnikom ogledali mesto Hvar. Po ogledih prost večer.Nočitev na Hvaru (zajtrk, kosilo)
3. DAN / 12.6. PONEDELJEK: HVAR – BIŠEVO MODRA ŠPILJA – VISPo zajtrku odhod do Modre špilje na otoku Biševo. Jama ima svoj naravni vhod, ki se nahaja pod morsko gladino. Ta naravni pojav ustvarja čarobni učinek temno modre in sijoče srebrne barve. Včasih pa visoki valovi onemogočajo vstop v Modro jamo, ki je ni mogoče vedeti vnaprej, zato se vstopnice plačajo na licu mesta – če imamo srečo, da jo obiščemo!Po kosilu na ladji se nadaljuje plovba do Visa. Prosti čas za raziskovanje otoka Vis.Nočitev na Visu (zajtrk, kosilo)
4. DAN / 13.6. TOREK: VIS – ŠOLTA – MILNAPo zajtrku odhod proti otoku Šolta. Kopanje s ploščadi za čolne v Stracinski uvali na Šolti.Kosilo na ladji in popoldanski prihod v zaliv Milna na otoku Braču.Nočitev v Milni (zajtrk, kosilo)
5. DAN / 14.6. SREDA: MILNA – SPLITPo zajtrku odhod proti Splitu in izkrcanje do 9.00 ure. (zajtrk)

Ponudba vključuje:

5-dnevno križarjenje z ladjo po ruti: Split – Brača – Hvar – Biševo – Vis – Šolta – Milna – Split
4x nočitev v dvoposteljni kabini spodnja paluba (klima in zasebna kopalnica) na ladji M/S San Spirito deluxe kategorije (dolžina 41 m) za 1 osebo
Polpenzion (4x zajtrk in 3x kosilo + večerja dobrodošlice)

Uporabo rooftop jacuzzija
Vodnika za ogled mesta Hvar
Poklicnega Cruise Managerja, ki skrbi za vas med potovanjem
Dnevno pospravljanje kabine
Sveže sadje vsak dan in vodo iz avtomata
Klimo v salonu in kabinah
Uporabo palube za sončenje
Palubo za sončenje
Brezplačen Wi-Fi

 

Ponudba je unovčljiva za odhod: 10. 6. 2023

 

Več info + rezervacija kupona tukaj:

Megabon

Martina Ploj

Soustanoviteljica bloga, ki je vedno na preži za ugodnimi letalskimi kartami, zase in za druge. Tri najljubše besede: letalska karta, roadtrip in kulinarika.

Dodaj komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.