Izlet na dlani

Kako izvesti rezervacijo letalske karte ali počitniškega paketa objavljenega na strani Izlet na dlani?

Na strani Izlet na dlani vse podane akcije oziroma ponudbe letalskih kart in počitniških paketov ter ostalih storitev temeljijo na spletni prodaji drugih ponudnikov. Ekipa, ki skrbi za blog ne prodaja in izvajata tovrstnih rezervacij, ne ureja rizikov odpovedi itd., ampak samo podaja informacije kako do čimbolj ugodnih želenih letalskih kart in počitnic preko podanih primerov v prispevkih.

Kako na strani Izlet na dlani rezervirati letalsko karto?

Vsak prispevek na temo letalskih kart vključuje osnovne podatke o letalski karti: odhodno letališče-destinacija (npr Benetke-Peking); obdobje potovanja: pomeni v katerih mesecih lahko potujete in so vozovnice za to ceno na voljo; obdobje rezervacije: pomeni do katerega datuma naj bi bile karte za tovrstno ceno na voljo oz. so te na voljo da razprodaje prostih sedežev za to ceno.  Podan je tudi podatek s katero letalsko družbo boste leteli (npr. KLM), ali so prisotni postanki med leti (1 postanek) ter ali je v podano ceno vključena tudi prtljaga (pri nizkocenovnikih običajno ni!) (Primer slika spodaj)

Primer letalske povezave iz Benetk v Peking z osnovnimi podatki o letu:

prim1

V nadaljevanju je običajno prikazan primer konkretnega datuma letalske povezave, kjer prav tako lahko zasledite vse zgoraj navedene podatke (odhodno letališče/destinacija; letalska družba, postanek, dolžina leta! (in ne dolžina postanka-to lahko razberete iz podrobnega prikaza letalske karte ob kliku na primer)(Primer slika spodaj)

prim2

V nadaljevanju prispevka nato zasledite povezave, ki vključujejo zgoraj navedeni primer. Pogosto gre za angleške spletne povezave, z izjemo ostalih če so cene napram angleškim precej nižje. Do primera dostopate s klikom na omenjeno povezavo ali s klikom na tipke rezerviraj tukaj (Primer slika spodaj)

prim3

S samim klikom na povezavo oz tipko rezerviraj tukaj seveda ne bo izvedena rezervacija, temveč se vam bo prikazal primer letalske povezave v metaiskalniku (običajno skyscanner ali momondo) v katerem boste nato vstavili želene datume, število oseb in nato preverili cene. Šele nato boste iz seznama izbrali želenega spletnega ponudnika preko katerega boste rezervirali karto (Glej sliko spodaj).

prim4

Gre torej za postopek spletne rezervacije letalske karte v vaši lastni režiji, z vašo kreditno ali bančno kartico.

NE SPREGLEJTE! V popolnoma vsak primer lahko vstavite poljubne termine (vendar bodite pozorni na obdobje potovanja, ki ga zapišemo!), število oseb in tako preverite dejanske cene. Če potrebujete še bolj podrobna navodila kako rezervirati letalsko karto preko metaiskalnika skyscanner si oglejte navodila tukaj.

Kako na strani Izlet na dlani rezervirati počitniški paket?

Tudi za počitniške pakete veljajo zgornja navodila za rezervacijo letalske karte; saj se letalska karta in hotel rezervirata ločeno in smo jih pod skupno dodali sami kot primer ugodnih počitnic. S klikom na primer, povezavo ali na tipko rezerviraj letalsko karto se vam bo tudi tukaj odprl metaiskalnik v katerega vstavite želene datume, osebe itd. in nadaljujete s postopkom kot je opisano zgoraj. Za rezervacijo prenočišča pa vas bo klik na primer oz na tipko rezerviraj namestitev tukaj, napotil na iskalnik oz. primerjalnih hotelskih namestitev Hotelscombined, kjer se bo prav tako pojavil seznam večih spletnih ponudnikov z različnimi cenami nočitev; v nadaljevanju izberete vam ustreznega in nadaljujete s postopkom rezervacije namestitve (Primer slika spodaj).

prim5

Tudi tukaj gre torej za postopek spletne rezervacije namestitve v vaši lastni režiji, z vašo kreditno ali bančno kartico.

NE SPREGLEJTE! Primeri počitniških paketov so zgolj naši primeri, kar ne pomeni da ne obstajajo drugi termini, hkrati pa to tudi ne pomeni, da obstajajo termini na poljubni datum. V popolnoma vsak primer letalske karte in namestitve lahko vstavite poljubne termine, število oseb in tako preverite dejanske cene. Izberete lahko tudi popolnoma drugo namestitev, ki bo ustrezala vašim željam. Če potrebujete še bolj podrobna navodila kako rezervirati namestitev preko Hotelscombined.si si oglejte navodila tukaj.

 

Izlet na Dlani

Izlet na Dlani

Zagotovo se med vami najde kdo, ki pogosto sanjari o bližnjih kot tudi o daljnih destinacijah za potovanja, takšni smo tudi člani ekipe Izlet na dlani. Stran Izlet na dlani je nastala z željo po iskanju najugodnejših možnostih potovanja, hkrati pa tudi z željo, da potovalne dogodivščine ter ostale stvari povezane s potovanjem, delimo tudi z vami.

Dodaj komentar


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.