Izlet na dlani

KALIFORNIJA! Povratna letalska karta iz Benetk ali Trsta v Los Angeles že za 356 eur (celo leto)!

Še vedno so na voljo super cene letalskih ponudb na oddaljene destinacije! Letalski družbi Iberia, Lufthansa in British Airways vam ponujata ugodne povratne letalske karte iz Benetk ali Trsta v Los Angeles že od 356 eur na osebo. Na poti je prisoten po 1 postanek v obeh smereh. V ceno letalske karte je tudi vključen kos check in prtljage standardnih velikosti oz. mer navedene letalske družbe.

Obdobje potovanja: od aprila do konca decembra 2016
Obdobje rezervacije: do razprodaje prostih mest

Primer letalske povezave iz Benetk v Los Angeles (termin 03.-13.6.2016):
vce-lax

Rezervacija letalskih kart v Los Angeles je mogoča preko spodnje povezave (klik na spodnjo povezavo, odpre se vam primer karte različnih ponudnikov, vstavite lahko poljubni termin in št. oseb in nato nadaljujete s postopkom rezervacije):
Benetke (VCE) – Los Angeles (LAX) – Benetke (VCE), že za 356 eur (nem. povezava skyscenner.de)
Benetke (VCE)– Los Angeles (LAX) – Benetke (VCE), že za 376 eur (angl. povezava skyscenner.net)
Trst (TRS)– Los Angeles (LAX) – Trst (TRS), že za 397 eur (angl. povezava skyscenner.net)

Za drugimi razpoložljivimi termini lahko brskate s pomočjo slovenskega metaiskalnika t.i. Iskalnika na dlani (več o iskalniku, naložitev aplikacije in uporaba tukaj). V kolikor potrebujete pomoč ali nasvet v zvezi z online rezervacijo letalskih kart, paketov ali uporabo iskalnika to izpostavite v komentarje pod prispevkom.

OSTALI PODATKI:
PREVOZ: Prevoze iz Ljubljane do bližnjih letališč vam omogoča nizkocenovni prevoznik Goopti. Prevoze Goopti lahko rezervirate tukaj.
PRENOČIŠČA: Najugodnejša prenočišča lahko rezervirate tukaj: hoteli.izletnadlani.com, Airbnb (18 eur popusta)
VODNIK
: Svetovno poznani popotniški vodnik Lonely Planet lahko naročite tukaj.
VIZUM: Za vstop v ZDA je obvezna prijava v elektronski sistem za avtorizacijo potovanja (Electronic System for travel Authorization – ESTA). Registracijo lahko opravite na uradni spletni strani https://esta.cbp.dhs.gov. Elektronska prijava za potovanja v ZDA prek sistema ESTA je plačljiva. Taksa za prijavo bo znašala 14 USD, kar vključuje takso v višini 10 USD za promocijo potovanj ter takso v višini 4 USD za povračilo stroškov izvajanja in administracije sistema ESTA. Taksa v višini 4 USD se zaračuna ob vsaki vlogi in je nevračljiva, medtem, ko se taksa v višini 10 USD zaračunana le v primeru, da je prijava prek ESTA odobrena. Plačilo v višini 14 USD velja za večkratna potovanja v ZDA v obdobju 2 let. Svetujejo, da se prosilci prijavijo vsaj 72 ur pred potovanjem.
NAJEM VOZIL: Najem vozil vam omogoča odlični SLOVENSKI ponudnik IzziRent. IzziRent ponudbo preverite na povezavi tukaj.

Slepi Potnik

Dodaj komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.