Izlet na dlani

LAST MINUTE ODKLOP! Povratna letalska karta in 14 nočitev v Sharm el Sheiku (letalo + hotel 4* + zajtrk) že za neverjetnih 180 eur!

Vroča faraonska ponudba. Poletite v Egipt in raziščite čudovit podvodni svet in dolge peščene plaže. Sharm El Sheik, s svojim ugodnim podnebjem in prekrasnimi plažami vabi, da ga obiščete. Za vas smo pripravili zanimivo in ugodno kombinacijo 14 dnevnih počitnic v juniju in juliju (termin sob 20.06.- sob 04.07.2015) za dve osebi v Sharm El Sheik, ki vam ponuja nešteto možnosti za raziskovanje.

Ugodne letalske karte vam omogoča spletni ponudnik SunExpress z odhodom iz Munchna , kjer je povratna letalska povezava za navedeni termin na voljo, že za zelo ugodnih 81 eur na osebo.

V Egiptu so na voljo nočitve (za termin 20.6.-04.07.2015) v odlično ocenjenem hotelu s 4*Luna Sharm Hotel Sharm el-Sheikh, kjer je cena za dve osebi z zajtrkom že 198 eur.

Skupna cena celotnega paketa za dve osebi za 14 nočitev (hotel 4*+ letalo + zajtrk) v Sharm El Sheiku tako znaša od 360 eur (oz.180 eur/osebo).

Podatki o hotelih in rezervacije:
Rezervacija hotela s 4*Luna Sharm Hotel Sharm el-Sheikh za dve osebi z zajtrkom (14 nočitev) za 198 eur na povezavi tukaj

sharm

Rezervacija letov v Egipt preko spodnje povezave nizkocenovnega ponudnika EasyJet (vstavite podatke prikazane na spodnji sliki):
Munchen – Sharm El Sheik – Munchen, že za 81 eur na osebo (termin 20.6. – 04.07.2015)

sharmlet

Za drugimi razpoložljivimi termini lahko brskate s pomočjo novega slovenskega metaiskalnika t.i. Iskalnika na dlani (več o iskalniku, naložitev aplikacije in uporaba tukaj). V kolikor potrebujete pomoč ali nasvet v zvezi z online rezervacijo letalskih kart, paketov ali uporabo iskalnika to izpostavite v komentarje pod prispevkom ali nam pišite.

ZAVAROVANJE: Pred odhodom v tujino vam priporočamo sklenitev najbolj kompletnega turističnega zavarovanja Zavarovalnice Triglav. Do 20% ugodneje ga lahko sklenete tukaj (klik na povezavo). Pakete zavarovalnih kritij in cene si lahko ogledate tukaj.

OSTALI PODATKI:
PREVOZ: Prevoze iz Ljubljane do bližnjih letališč vam omogoča nizkocenovni prevoznik Goopti. Prevoze Goopti lahko rezervirate tukaj.
PRENOČIŠČA: Najugodnejša prenočišča lahko rezervirate tukaj: hoteli.izletnadlani.com, Airbnb (25USD popusta)
VODNIK: Svetovno poznani popotniški vodnik Lonely Planet za Egipt lahko naročite tukaj.
NAJEM VOZIL: Najem vozil vam omogoča odlični SLOVENSKI ponudnik IzziRent. IzziRent ponudbo preverite na povezavi tukaj.

Slepi Potnik

Dodaj komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.