Izlet na dlani

Letalska karta iz Ljubljane in 4 nočitve v Istanbulu (letalo + hotel 3* + zajtrk) že za 130 eur na osebo

Tokrat smo vam pripravili zanimivo in ugodno kombinacijo podaljšanega vikenda v novembru (termin sob 21.11. – sre 25.11.2015) za dve osebi v Istanbulu.

Ugodne letalske karte vam omogoča letalska družba Turkish Airlines z odhodom iz Ljubljane, kjer je povratna letalska povezava za navedeni termin na voljo, že za 87 eur na osebo (v ceno je vključena tudi check in prtljaga).

V Istanbulu so na voljo 4 nočitve (za termin 21.11. – 25.11.2015) v dobro ocenjenem hotelu v središču Istanbula s 3*Sehir Hotel Old City, kjer je cena za dve osebi vključno z zajtrkom že od 86 eur (Tripadvisor ocena tukaj).

Skupna cena celotnega paketa za dve osebi za 4 nočitve (hotel 3* z zajtrkom+ letalo iz Ljubljane) v Istanbulu tako znaša od 260 eur (oz. 130 eur/osebo).

Podatki o hotelih in rezervacije:
Rezervacija hotela s 3* Sehir Hotel Old City za dve osebi (4 nočitve + zajtrk) za 86 eur na povezavi tukaj
ist2

Rezervacija letov v Istanbul preko spodnje povezave :
Ljubljana – Istanbul – Ljubljana, že za 87 eur (termin 21.11. -25.11.2015)
ist1

OSTALI PODATKI:
– Hotele lahko rezervirate tudi tukaj: hoteli.izletnadlani.com ali apartmaje na naslovu tukaj: Airbnb (prejmete 22 eur popusta)
– Najem vozil vam omogoča odlični SLOVENSKI ponudnik IzziRent. IzziRent ponudbo preverite na povezavi tukaj.
– Svetovno poznani popotniški vodnik Lonely Planet za Istanbul lahko naročite tukaj.

V kolikor potrebujete pomoč v zvezi z online rezervacijo letalskih kart ali paketov, to izpostavite v komentarje pod prispevkom. Na voljo so tudi drugi termini, ne zgolj navedeni primer. V povezave za letalske karte kot tudi hotele lahko vstavite lastne želene termine in preverite cene, prav tako lahko vstavite poljubno število odraslih oseb ali otrok.

Slepi Potnik

2 komentarja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.