Izlet na dlani

Letalska karta iz Ljubljane in 4 nočitve v Istanbulu (letalo + hotel 3* + zajtrk) že za 130 eur na osebo

Tokrat smo vam pripravili zanimivo in ugodno kombinacijo podaljšanega vikenda v novembru (termin sob 21.11. – sre 25.11.2015) za dve osebi v Istanbulu.

Ugodne letalske karte vam omogoča letalska družba Turkish Airlines z odhodom iz Ljubljane, kjer je povratna letalska povezava za navedeni termin na voljo, že za 87 eur na osebo (v ceno je vključena tudi check in prtljaga).

V Istanbulu so na voljo 4 nočitve (za termin 21.11. – 25.11.2015) v dobro ocenjenem hotelu v središču Istanbula s 3*Sehir Hotel Old City, kjer je cena za dve osebi vključno z zajtrkom že od 86 eur (Tripadvisor ocena tukaj).

Skupna cena celotnega paketa za dve osebi za 4 nočitve (hotel 3* z zajtrkom+ letalo iz Ljubljane) v Istanbulu tako znaša od 260 eur (oz. 130 eur/osebo).

Podatki o hotelih in rezervacije:
Rezervacija hotela s 3* Sehir Hotel Old City za dve osebi (4 nočitve + zajtrk) za 86 eur na povezavi tukaj
ist2

Rezervacija letov v Istanbul preko spodnje povezave :
Ljubljana – Istanbul – Ljubljana, že za 87 eur (termin 21.11. -25.11.2015)
ist1

OSTALI PODATKI:
– Hotele lahko rezervirate tudi tukaj: hoteli.izletnadlani.com ali apartmaje na naslovu tukaj: Airbnb (prejmete 22 eur popusta)
– Najem vozil vam omogoča odlični SLOVENSKI ponudnik IzziRent. IzziRent ponudbo preverite na povezavi tukaj.
– Svetovno poznani popotniški vodnik Lonely Planet za Istanbul lahko naročite tukaj.

V kolikor potrebujete pomoč v zvezi z online rezervacijo letalskih kart ali paketov, to izpostavite v komentarje pod prispevkom. Na voljo so tudi drugi termini, ne zgolj navedeni primer. V povezave za letalske karte kot tudi hotele lahko vstavite lastne želene termine in preverite cene, prav tako lahko vstavite poljubno število odraslih oseb ali otrok.

Slepi Potnik

Dodaj komentar


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.