Izlet na dlani

Letalske karte iz Benetk v Južno Afriko in na Sejšele skupaj že za 664 eur

Letalska družba Etihad Airways vam ponuja ugodne povratne letalske karte iz Benetk Južno Afriko in na Sejšele, skupaj že za 664 eur na osebo.
V ceno je vštet tudi kos check in prtljage standardih Etihad Airways mer oz. velikosti.

Obdobje potovanja: od januarja do marca 2016
Obdobje rezervacije: do razprodaje prostih mest

Primer letalske povezave v Južno Afriko in na Sejšele (termin 15.2.-24.2.-3.3.2016):
sejseli1

Rezervacija letalskih kart na Sejšele in Južno Afriko je mogoča preko primerov na spodnjih povezavah (po kliku na povezave, se vam odpre predlagana letalska karta ter iskalnik v katerega lahko vstavite želeni termin in št. oseb):
Benetke (VCE) – Johanesburg (JNB)- Mahe (SEZ)- Benetke (VCE), že za 664 eur (nem. povezava skyscenner.de)

Na voljo so tudi drugi termini, podani termini v prispevku so navedeni zgolj kot primer.

Za drugimi razpoložljivimi termini lahko brskate s pomočjo slovenskega metaiskalnika t.i. Iskalnika na dlani (več o iskalniku, naložitev aplikacije in uporaba tukaj). V kolikor potrebujete pomoč ali nasvet v zvezi z online rezervacijo letalskih kart, paketov ali uporabo iskalnika to izpostavite v komentarje pod prispevkom.

OSTALI PODATKI:
PREVOZ: Prevoz iz Ljubljane do Benetk vam omogoča nizkocenovni prevoznik  Goopti. Prevoze Goopti lahko rezervirate tukaj.
PRENOČIŠČA:
 Najugodnejša prenočišča na Sejšelih lahko rezervirate tukaj: hoteli.izletnadlani.com
VODNIK:
Svetovno poznani popotniški vodnik Lonely Planet za Sejšele lahko naročite tukaj.
VIZUM
Slovenskim državljanom vizum ni potreben do 90 dni.
NAJEM VOZILIzlet na dlani se je povezal z odličnim SLOVENSKIM ponudnikom najema vozil IzziRent. Preverite rent-a-car ponudbo po celem svetu z IzziRent. Primerjajte cene in pogoje največjih globalnih in lokalnih rent-a-car podjetij v več kot 160 državah in 30.000 lokacijah po celem svetu. Ugodne ponudbe najema vozil so na voljo v vseh pomembnejših svetovnih destinacijah kot npr. v Nemčiji, Veliki Britaniji, Irski, Franciji, Italiji, Španiji, Hrvaški, Cipru, Grčiji, Portugalski in ZDAIzziRent ponudbo preverite na povezavi tukaj.

Izlet na Dlani

Zagotovo se med vami najde kdo, ki pogosto sanjari o bližnjih kot tudi o daljnih destinacijah za potovanja, takšni smo tudi člani ekipe Izlet na dlani. Stran Izlet na dlani je nastala z željo po iskanju najugodnejših možnostih potovanja, hkrati pa tudi z željo, da potovalne dogodivščine ter ostale stvari povezane s potovanjem, delimo tudi z vami.

Dodaj komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.