Izlet na dlani

Letalske karte na Sejšele in v Južno Afriko skupaj že za 535 eur

Letalska družba Air Seychelles in Etihad Airways vam ponuja akcijske cene letalskih kart na Sejšele in v Južno Afriko, skupaj že za 535 eur na osebo.
V ceno je vštet tudi kos check in prtljage standardih Air Seychelles in Adria Airways mer oz. velikosti.

Obdobje potovanja:  do junija
Obdobje rezervacije: do razprodaje prostih mest

Primer open jaw letalske povezave na Sejšele in Južna Afrika:
sez-jnb

Rezervacija letalskih kart na Sejšele in Južno Afriko je mogoča preko primerov na spodnjih povezavah (po kliku na povezave, se vam odpre predlagana letalska karta ter iskalnik v katerega lahko vstavite želeni termin in št. oseb):
Milano (MIL) – Mahe (SEZ) – Johanesburg (JNB) – Munchen (MUC), že za 535 eur (nem. povezava ebookers.de)

Na voljo so tudi drugi termini, podani termini v prispevku so navedeni zgolj kot primer.

Za drugimi razpoložljivimi termini lahko brskate s pomočjo novega slovenskega metaiskalnika t.i. Iskalnika na dlani (več o iskalniku, naložitev aplikacije in uporaba tukaj).
V kolikor potrebujete pomoč ali nasvet v zvezi z online rezervacijo letalskih kart, paketov ali uporabo iskalnika to izpostavite v komentarje pod prispevkom ali nam pišite.

OSTALI PODATKI:
PREVOZ: Prevoz iz Ljubljane do Munchna ali Milan vam omogoča nizkocenovni prevoznik  Goopti, že za 32 oz.38 eur v eno smer. Prevoze Goopti lahko rezervirate tukaj.
PRENOČIŠČA:
 Najugodnejša prenočišča na Sejšelih lahko rezervirate tukaj: hoteli.izletnadlani.com
VODNIK:
Svetovno poznani popotniški vodnik Lonely Planet za Sejšele lahko naročite tukaj.
VIZUM
Slovenskim državljanom vizum ni potreben do 90 dni.
NAJEM VOZILIzlet na dlani se je povezal z odličnim SLOVENSKIM ponudnikom najema vozil IzziRent. Preverite rent-a-car ponudbo po celem svetu z IzziRent. Primerjajte cene in pogoje največjih globalnih in lokalnih rent-a-car podjetij v več kot 160 državah in 30.000 lokacijah po celem svetu. Ugodne ponudbe najema vozil so na voljo v vseh pomembnejših svetovnih destinacijah kot npr. v Nemčiji, Veliki Britaniji, Irski, Franciji, Italiji, Španiji, Hrvaški, Cipru, Grčiji, Portugalski in ZDAIzziRent ponudbo preverite na povezavi tukaj.

Izlet na Dlani

Zagotovo se med vami najde kdo, ki pogosto sanjari o bližnjih kot tudi o daljnih destinacijah za potovanja, takšni smo tudi člani ekipe Izlet na dlani. Stran Izlet na dlani je nastala z željo po iskanju najugodnejših možnostih potovanja, hkrati pa tudi z željo, da potovalne dogodivščine ter ostale stvari povezane s potovanjem, delimo tudi z vami.

Dodaj komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.