Izlet na dlani

Letalske karte za novoletne praznike na Tajsko in v Burmo s povratkom v Ljubljano, že od 567 eur

Letalska družba Air China vam ponuja akcijo z ugodnimi letalskimi kartami na Tajsko in povratkom iz Burme v času novoletnih in božičnih praznikov, že od 567 eur/osebo.

Letalska karta je tipa open jaw (škarjasti let) (odhodno mesto ni enako mestu prihoda). Mesto odhoda je Munchen, od koder priletite v Bangkok (Tajska); nato se vračate iz Yangona (Burma) v Ljubljano. V obeh smereh sta prisotna 1-2 postanka. V ceno je vključena tudi check in prtljaga standardne Air China velikosti.

Obdobje potovanja: od novembra 2014 do 31. marca 2015 
Obdobje rezervacije:  do razprodaje prostih mest

Nekaj terminov, ki so na voljo za navedene cene: 15.12 – 7.1… Na voljo so tudi termini izven praznikov

Primer open jaw letalske povezave v Bangkok in povratka z Burme:
tajska_ny

Rezervacija open jaw letalskih kart na Tajsko in Burmo je mogoča preko spodnjih povezav (po kliku se vam odpre povezava, vstavite lahko tudi poljubne termine in št. oseb in nato sledite postopku rezervacije):
Munchen (MUC) – Bangkok (BKK); Yangon (RGN)- Ljubljana (LJU), že za 567 eur (angleška povezava Budgetair.ie)
Munchen (MUC) – Bangkok (BKK); Yangon (RGN)- Ljubljana (LJU), že za 574 eur (nemška povezava Expedia.de)

Na voljo so tudi drugi termini, podani termini v prispevku so navedeni zgolj kot primer.
Za drugimi razpoložljivimi termini lahko brskate s pomočjo novega slovenskega metaiskalnika t.i. Iskalnika na dlani (več o iskalniku, naložitev aplikacije in uporaba tukaj).
V kolikor potrebujete pomoč ali nasvet v zvezi z online rezervacijo letalskih kart, paketov ali uporabo iskalnika to izpostavite v komentarje pod prispevkom ali nam pišite.

OSTALI PODATKI:
PREVOZ: Prevoz iz Ljubljane do Munchna vam omogoča nizkocenovni prevoznik  Goopti, že od 32  eur v eno smer. Prevoze Goopti lahko rezervirate tukaj
PRENOČIŠČA
Najugodnejša prenočišča lahko rezervirate tukaj: HotelscombinedAirbnb (25USD popusta), Trivago
VODNIK: Svetovno poznani popotniški vodnik Lonely Planet za Tajsko ali Burmo lahko naročite tukaj.
VIZUM: Slovenskim državljanom vizum za vstop na Tajsko ni potreben. Slovenskim državljanom vizum za vstop v Burmo je potreben. Potni list mora imeti veljavnost še najmanj šest (6) mesecev na dan vstopa v državo. Vizum lahko prejmete ob prihodu v državo (visa on arrival), veljaven je 3 mesece, za čas bivanja 28 dni. Potrebujete še 2 osebni fotografiji velikosti 3x4cm ali 4 x 6 cm (z modrim ali belim ozadjem). Po neuradnih podatkih je cena turističnega vizuma ob vstopu v državo  30 USD (22 eur), v kolikor si vizum urejate drugje, se cena giblje med 18-27 eur. Več podatkov o Myanmar na MZZ.
NAJEM VOZILNajem vozil vam omogoča odlični SLOVENSKI ponudnik IzziRent. IzziRent ponudbo preverite na povezavi tukaj.

Izlet na Dlani

Zagotovo se med vami najde kdo, ki pogosto sanjari o bližnjih kot tudi o daljnih destinacijah za potovanja, takšni smo tudi člani ekipe Izlet na dlani. Stran Izlet na dlani je nastala z željo po iskanju najugodnejših možnostih potovanja, hkrati pa tudi z željo, da potovalne dogodivščine ter ostale stvari povezane s potovanjem, delimo tudi z vami.

Dodaj komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.