Izlet na dlani

Letalske karte iz Benetk/Munchna v Filadelfijo in New York že za 369 eur

Letalska družba British Airways vam ponuja ugodno potovanje v Filadefijo in povratek iz New Yorka že od 369 eur na osebo.

Letalska vozovnica je tipa open jaw (škarjasti let) (odhodno mesto ni enako mestu prihoda). Mesto odhoda so Benetke , mesto prihoda pa Munchen ali Dunaj.

Obdobje potovanja: november, december 2014, januar, februar, marec 2015.
Obdobje rezervacije: do razprodaje prostih mest

Na voljo so številni termini.

Primer open jaw letalske povezave iz Benetk v New York in Filadelfijo:
phi_nyc

Rezervacija letalskih kart je mogoča preko primerov na spodnjih povezavah:
Benetke – Philadelphia; New York – Munchen; že za 369 eur (angl. povezava ebookers.com)
Benetke – Philadelphia; New York – Dunaj; že za 389 eur (angl. povezava ebookers.com)

Najugodnejše povzeave med Filadelfijo in New Yorkom najdete tukaj
 

Na voljo so tudi drugi termini, podani termini v prispevku so navedeni zgolj kot primer.
Za drugimi razpoložljivimi termini lahko brskate s pomočjo novega slovenskega metaiskalnika t.i. Iskalnika na dlani (več o iskalniku, naložitev aplikacije in uporaba tukaj).
V kolikor potrebujete pomoč ali nasvet v zvezi z online rezervacijo letalskih kart, paketov ali uporabo iskalnika to izpostavite v komentarje pod prispevkom ali nam pišite.

OSTALI PODATKI:
PREVOZ: Prevoz iz Ljubljane do Benetk vam omogoča nizkocenovni prevoznik Goopti, že od 14 eur v eno smer, prevoz do Munchna že od 32 eur v eno smer, ter prevoz iz  Dunaja že od 28 eur v eno smer. Prevoze Goopti lahko rezervirate tukaj
PRENOČIŠČA
Najugodnejša prenočišča lahko rezervirate tukaj:HotelscombinedAirbnb (25USD popusta), Trivago
VODNIK: Svetovno poznani popotniški vodnik Lonely Planet lahko naročite tukaj
VIZUM: Za vstop v  ZDA je obvezna prijava v elektronski sistem za avtorizacijo potovanja (Electronic System for travel Authorization – ESTA). Registracijo lahko opravite na uradni spletni strani https://esta.cbp.dhs.gov. Elektronska prijava za potovanja v ZDA prek sistema ESTA je plačljiva. Taksa za prijavo bo znašala 14 USD, kar vključuje takso v višini 10 USD za promocijo potovanj ter takso v višini 4 USD za povračilo stroškov izvajanja in administracije sistema ESTA. Taksa v višini 4 USD se zaračuna ob vsaki vlogi in je nevračljiva, medtem, ko se taksa v višini 10 USD zaračunana le v primeru, da je prijava prek ESTA odobrena. Plačilo v višini 14 USD velja za večkratna potovanja v ZDA v obdobju 2 let. Svetujejo, da se prosilci prijavijo vsaj 72 ur pred potovanjem.
NAJEM VOZIL: Najem vozil vam omogoča odlični SLOVENSKI ponudnik IzziRent. IzziRent ponudbo preverite na povezavi tukaj.

Izlet na Dlani

Zagotovo se med vami najde kdo, ki pogosto sanjari o bližnjih kot tudi o daljnih destinacijah za potovanja, takšni smo tudi člani ekipe Izlet na dlani. Stran Izlet na dlani je nastala z željo po iskanju najugodnejših možnostih potovanja, hkrati pa tudi z željo, da potovalne dogodivščine ter ostale stvari povezane s potovanjem, delimo tudi z vami.

Dodaj komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.