Izlet na dlani

Lonely Planet 10 svetovnih destinacij za leto 2018

Lonely Planet je že pred časom izdal seznam 10 svetovnih destinacij za leto 2018. Na seznam so se uvrstile zares zanimive destinacije, katere bi z veseljem dodali na to do listo tudi Člani Ekipe Izlet na dlani. Vsem, ki izbirate destinacije za prihodnje leto zelo pripročamo obisk J.Koreje, Kitajske in Portugalske, sami bi jih z veseljem ponovno obiskali. V našem načrtu za prihodnje leto je zaenkrat le Kuba.

Koliko od 10 svetovnih destinacij za leto 2018 ste že obiskali in katere bi priporočali ostalim iz seznama vaših najljubših?


ČILETripadvisor opis aktivnosti v Santiagu si oglejte na povezavi tukaj. Opis prenočišč in cene v Santiagu si oglejte na povezavi tukaj. Knjižne vodiče za Čile lahko naročite tukaj.


JUŽNA KOREJATripadvisor opis aktivnosti v Seulu si oglejte na povezavi tukaj. Opis prenočišč in cene v Seulu si oglejte na povezavi tukaj. Knjižne vodiče za J.Korejo lahko naročite tukaj. Kaj smo člani Ekipe Izlet na dlani počeli na družinskem potepanju po J.Koreji si lahko preberete tukaj.


PORTUGALSKATripadvisor opis aktivnosti v Lizboni si oglejte na povezavi tukaj. Opis prenočišč in cene v Lizboni si oglejte na povezavi tukaj. Knjižne vodiče za Portugalsko lahko naročite tukaj.


DŽIBUTITripadvisor opis aktivnosti v mestu Džibuti si oglejte na povezavi tukaj. Opis prenočišč in cene v mestu Džibuti si oglejte na povezavi tukaj. Knjižne vodiče za Džibuti lahko naročite tukaj.


NOVA ZELANDIJATripadvisor opis aktivnosti v Aucklandu si oglejte na povezavi tukaj. Opis prenočišč in cene v Aucklandu si oglejte na povezavi tukaj. Knjižne vodiče za Novo Zelandijo lahko naročite tukaj.


MALTATripadvisor opis aktivnosti na Malti si oglejte na povezavi tukaj. Opis prenočišč in cene na Malti si oglejte na povezavi tukaj. Knjižne vodiče za Malto lahko naročite tukaj.


GRUZIJATripadvisor opis aktivnosti v Gruziji si oglejte na povezavi tukaj. Opis prenočišč in cene v Gruziji si oglejte na povezavi tukaj. Knjižne vodiče za Gruzijo lahko naročite tukaj.


MAVRICIJTripadvisor opis aktivnosti na Mavriciju si oglejte na povezavi tukaj. Opis prenočišč in cene na Mavriciju si oglejte na povezavi tukaj. Knjižne vodiče za Mavricij lahko naročite tukaj.


KITAJSKATripadvisor opis aktivnosti v Pekingu si oglejte na povezavi tukaj. Opis prenočišč in cene v Pekingu si oglejte na povezavi tukaj. Knjižne vodiče za Kitajsko lahko naročite tukaj. Nekoliko starejši nasveti (vendar še vedno koristni) iz našega obiska Kitajske (1 del in 2 del).


JUŽNA AFRIKATripadvisor opis aktivnosti v JAR si oglejte na povezavi tukaj. Opis prenočišč in cene v JAR si oglejte na povezavi tukaj. Knjižne vodiče za JAR lahko naročite tukaj.


Koliko od 10 svetovnih destinacij za leto 2018 ste že obiskali in katere bi priporočali ostalim iz seznama vaših najljubših? 

Celotni seznam si lahko podrobneje ogledate na Lonely Planet strani tukaj

Martina Ploj

Martina Ploj

Soustanoviteljica bloga, ki je vedno na preži za ugodnimi letalskimi kartami, zase in za druge. Tri najljubše besede: letalska karta, roadtrip in kulinarika.

Dodaj komentar


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Iskalnik letalskih kart

data-locale="en-GB" data-affiliate="network:CJ;publisher:6746289">

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.