Izlet na dlani

LUKSUZ! Povratna letalska karta in 7 nočitev v Sharm El Sheiku (letalo + hotel 5* + zajtrk) za 188 eur!

Vroča faraonska ponudba. Poletite v mrzlih zimskih dneh v tople kraje in raziščite čudovit podvodni svet Egipta. Sharm El Sheik, s svojim ugodnim podnebjem in prekrasnimi plažami vabi, da ga obiščete. Za vas smo pripravili zanimivo in ugodno kombinacijo 7 dnevnih počitnic v decembru (termin čet 10.- čet 17.12.2015) za dve osebi v Sharm El Sheik, ki vam ponuja nešteto možnosti za raziskovanje.

Ugodne letalske karte vam omogoča nizkocenovnik EasyJet z odhodom iz Milana , kjer je povratna letalska povezava za navedeni termin na voljo, že za zelo ugodnih 75 eur na osebo (v ceno ni všteta prtljaga, z izjemo brezplačne osebne prtljage).

V Egiptu so na voljo nočitve (za termin 10.-17.12.2015) v odlično ocenjenem hotelu s 5*Domina Coral Bay Oasis, kjer je cena za dve osebi z zajtrkom že 227 eur.

Skupna cena celotnega paketa za dve osebi za 7 nočitve (hotel 5*+ letalo + zajtrk) v Sharm El Sheiku tako znaša od 377 eur (oz.188 eur/osebo).

Podatki o hotelih in rezervacije:
– Rezervacija hotela s 5*Domina Coral Bay Oasis za dve osebi z zajtrkom (7 nočitve) za 227 eur na povezavi tukaj

gsharmhotel5

Rezervacija letov v Egipt preko spodnje povezave nizkocenovnega ponudnika EasyJet (vstavite podatke prikazane na spodnji sliki):
Milano – Sharm El Sheik – Milano, že za 75 eur na osebo (termin 10 – 17.12.2015)

gsharmelsheik1
Za drugimi razpoložljivimi termini lahko brskate s pomočjo novega slovenskega metaiskalnika t.i. Iskalnika na dlani (več o iskalniku, naložitev aplikacije in uporaba tukaj).
V kolikor potrebujete pomoč ali nasvet v zvezi z online rezervacijo letalskih kart, paketov ali uporabo iskalnika to izpostavite v komentarje pod prispevkom ali nam pišite.

OSTALI PODATKI:
PREVOZ: Prevoze iz Ljubljane do bližnjih letališč vam omogoča nizkocenovni prevoznik Goopti. Prevoze Goopti lahko rezervirate tukaj.
PRENOČIŠČA: Najugodnejša prenočišča lahko rezervirate tukaj: hoteli.izletnadlani.com, Airbnb (25USD popusta)
VODNIK: Svetovno poznani popotniški vodnik Lonely Planet za Egipt lahko naročite tukaj.
NAJEM VOZIL: Najem vozil vam omogoča odlični SLOVENSKI ponudnik IzziRent. IzziRent ponudbo preverite na povezavi tukaj.

Slepi Potnik

Dodaj komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.