Izlet na dlani

MAJSKI ODDIH V IZOLI! 3 noči s polpenzionom v San Simon Resort- Hotel Mirta 4* že za 384 eur (2 osebi)

Hotelsko naselje San Simon v Izoli se nahaja v bujnem mediteranskem zelenju, v neokrnjenem kotičku slovenske obale, na kraju, kjer so še danes vidni ostanki antičnega pristanišča Haliaetium iz rimskih časov. V malem mestu z bogato zgodovino in zanimivo arhitekturo.

Hotel Mirta z bujnim mediteranskim parkom v mirni okolici je idealna izbira za udoben in sproščujoč oddih. Hotel Mirta služi kot depandansa z recepcijo v sosednjem hotelu Haliaetum, kjer sta gostom na voljo tudi bazen z ogrevano morsko vodo in manjši fitnes. V depandansi Mirta se nahaja Wellness & Spa Mirta, kjer se sprostite v izbrani paleti savn in tradicionalnih spa tretmajih.

Depadansa Mirta je zaradi idealne lokacije zelo priljubljena za rekreativne goste. V okolici se poleg urejenega kopališča, mini golfa, odbojkarskega in tenis igrišča, nahajajo urejene kolesarske in peš poti, ki iz obmorske okolice vodijo vse do ribiškega mesteca Izola in naprej preko trt, oljčnikov do zaledja Istre.

V Resortu San Simon se na kopališču ohranja edini tobogan na slovenski obali, ki je prenovljen.

Ponudba vključuje:

3x nočitev v dvoposteljni sobi za 2 osebi
Polpenzion (bogat samopostrežni zajtrk in večerja)
Brezplačno parkirišče

Vstop v notranji bazen z ogrevano morsko vodo v hotelu Haliaetum
Brezplačen Wi-Fi

 

Ponudba je unovčljiva od 24. 5. 2024 do 27. 5. 2024

Več info + rezervacija kupona tukaj:

Megabon

Martina Ploj

Soustanoviteljica bloga, ki je vedno na preži za ugodnimi letalskimi kartami, zase in za druge. Tri najljubše besede: letalska karta, roadtrip in kulinarika.

Dodaj komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.