Izlet na dlani

Najboljša dopustniška Instagram fotografija 2018- izbor 10 fotografij in 2 del glasovanja

Izlet na dlani v sodelovanju z znamko zavarovanj WIZ Tujina razpisal Nagradni natečaj izbora Najboljše dopustniške Instagram fotografije 2018

V prvem delu izbora je s svojimi fotografijami sodelovalo več kot 190 Instagram uporabnikov, zaradi velikega števila odličnih fotografij smo v ožji izbor top fotografij podali 10 fotografij.

10 izbranih fotografij, ki jih najdete na našem Instagram profilu @izlet_na_dlani z oznako #najfototop10 bo sodelovalo v drugem delu Instagram izbora (od pon. 10.12. do ned. 16.12 do 16 ure.). Za izbranih 10 slik bodo lahko uporabniki glasovali z všečkanjem slik. Hkrati bo še komisija podala ocene in tako bodo izbrani 3 glavni nagrajenci.

Avtorji 3 najbolje ocenjenih Instagram fotografij bodo prejeli spodaj navedene nagrade. Razglasitev 3 nagrajencev na spletni strani Izlet na dlani bo v nedeljo 16.12. zvečer! Več o pogojih nagradne igre si lahko preberete tukaj!

NAGRADE:
Prva nagrada: 1x darilni bon za počitnice/potovanje/ izlet/hotel/ rent-a-car ali letalsko karto v vrednosti 250 eur, ki ga podarja Izlet na dlani v sodelovanju z agencijo Last-minute.si (razlika vrednosti ni izplačljiva!);
Druga nagrada: 1x WIZ Tujina celoletno zavarovanje (za celo družino 50.000 € v vrednosti 123,04 € ali individualno cel svet (celo leto) 77,69 €)(razlika vrednosti ni izplačljiva!)
Tretja nagrada: 1x Goopti prevoz v vrednosti 40 eur, ki ga podeljuje Izlet na dlani (razlika vrednosti ni izplačljiva!)

Namen nagradnega natečaja je promocija Instagrama Izlet na dlani in WIZ Tujina. V kolikor imate vprašanja v zvezi z nagradnim natečajem nam pišite na [email protected]

Martina Ploj

Martina Ploj

Soustanoviteljica bloga, ki je vedno na preži za ugodnimi letalskimi kartami, zase in za druge. Tri najljubše besede: letalska karta, roadtrip in kulinarika.

Dodaj komentar


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.