Izlet na dlani

NE SPREGLEJTE…Enosmerne letalske karte iz Benetk v Singapur (+ Barcelona), že od 178 eur na osebo

Letalska družba Iberia vam ponuja zelo ugodne ENOSMERNE letalske karte iz Benetk ali Dunaja v Singapur in sicer že od 178 eur na osebo. Na poti še nekaj dni lahko preživite v Barceloni. V ceno je vštet tudi kos check in prtljage standardnih Iberia mer oz. velikosti. Na poti od Barcelone proti Singapurju je pristen 1 daljši postanek (v Londonu).

Obdobje potovanja: november 2015 do marec 2016
Obdobje rezervacije: do razprodaje prostih mest

Primer ENOSMERNE letalske povezave iz Benetk v Singapur:
sin2

Nekaj primerov terminov: 19(VCE-BCN).-24.11.(BCN-SIN); 3.(VCE-BCN)-8.12.2015 (BCN-SIN); 22.(VCE-BCN)-25.01.(BCN-SIN);18.(VCE-BCN)-23.02.2016(BCN-SIN)….

Rezervacija ENOSMERNIH letalskih kart v Singapur je mogoča preko primerov na spodnjih povezavah (po kliku na povezavo, se vam odpre predlagana letalska karta različnih ponudnikov):
Benetke (VCE) – Singapur(SIN), že za 188 eur (ang. povezava skyscanner)
Dunaj (VIE) – Singapur(SIN), že za 178 eur (ang. povezava skyscanner)

Iz Singapurja so vam na voljo številne nizkocenovne povezave v ostale bližnje in daljne države, od koder nato lahko tudi iščete ugodne enosmerne vozovnice proti domu. Vozovnice so primerne predvsem za tiste, ki greste na časovno daljše potovanje in imate v mislih ugodne enosmerne povezave v Azijo.

Za drugimi razpoložljivimi termini lahko brskate s pomočjo slovenskega metaiskalnika t.i. Iskalnika na dlani (več o iskalniku, naložitev aplikacije in uporaba tukaj). V kolikor potrebujete pomoč ali nasvet v zvezi z online rezervacijo letalskih kart, paketov ali uporabo iskalnika to izpostavite v komentarje pod prispevkom.

OSTALI PODATKI:
PREVOZ: Prevoze Goopti lahko rezervirate tukaj.
PRENOČIŠČA: Najugodnejša prenočišča lahko rezervirate tukaj: hoteli.izletnadlani.com, Airbnb (18 eur popusta)
VODNIK: Svetovno poznani popotniški vodnik Lonely Planet  lahko naročite tukaj
VIZUM: Vizum ni potreben.
NAJEM VOZILNajem vozil vam omogoča odlični SLOVENSKI ponudnik IzziRentIzziRent ponudbo preverite na povezavi tukaj.

Izlet na Dlani

Zagotovo se med vami najde kdo, ki pogosto sanjari o bližnjih kot tudi o daljnih destinacijah za potovanja, takšni smo tudi člani ekipe Izlet na dlani. Stran Izlet na dlani je nastala z željo po iskanju najugodnejših možnostih potovanja, hkrati pa tudi z željo, da potovalne dogodivščine ter ostale stvari povezane s potovanjem, delimo tudi z vami.

1 komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.