Izlet na dlani

NEPOZABNI ODKLOP! Povratna letalska karta iz Benetk za obisk Tajske in Indije skupaj že za 447 eur!

Super prilika za vse avanture željne popotnike! Oglejte si nepozabno Tajsko (Bangkok) in potem poletite v srce Indije (Mumbaj) od koder se vrnete nazaj v Benetke! Vse to vam omogoča priznana letalska družba Etihad, ki vam ponuja ugodne letalske karte iz Benetk v Bangkok (Tajska) iz Bangkoka v Mumbai in iz Mumbaja v Benetke že od 447 eur. V vse podane cene letalskih kart je vključen tudi kos check in prtljage standardnih velikosti letalske družbe Etihad.

Obdobje potovanja: september, oktober, november, december 2015
Obdobje rezervacije: do zakupa prostih mest

Primer leta v Bangkok in Mumbaj že za 447 eur:
etihad

Rezervacija letalskih kart za kombinacijo letov je mogoča preko spodnje povezave (po kliku se vam odpre povezava, vstavite lahko tudi poljubne termine in št. oseb in nato sledite postopku rezervacije):
Benetke (VCE) – Bangkok (BKK) – Mumbaj (BOM) – Benetke (VCE) že za 447 eur (ang.povezava vayama.ie)

Za drugimi razpoložljivimi termini lahko brskate s pomočjo novega slovenskega metaiskalnika t.i. Iskalnika na dlani (več o iskalniku, naložitev aplikacije in uporaba tukaj). V kolikor potrebujete pomoč ali nasvet v zvezi z online rezervacijo letalskih kart, paketov ali uporabo iskalnika to izpostavite v komentarje pod prispevkom ali nam pišite.

ZAVAROVANJE: Pred odhodom v tujino vam priporočamo sklenitev najbolj kompletnega turističnega zavarovanja Zavarovalnice Triglav. Do 20% ugodneje ga lahko sklenete tukaj (klik na povezavo). Pakete zavarovalnih kritij in cene si lahko ogledate tukaj.

OSTALI PODATKI:
PREVOZ: Prevoze iz Ljubljane do bližnjih letališč vam omogoča nizkocenovni prevoznik Goopti. Prevoze Goopti lahko rezervirate tukaj.
PRENOČIŠČA: Najugodnejša prenočišča lahko rezervirate tukaj: hoteli.izletnadlani.com, Airbnb (25USD popusta)
VODNIK: Svetovno poznani popotniški vodnik Lonely Planet lahko naročite tukaj.
NAJEM VOZIL: Najem vozil vam omogoča odlični SLOVENSKI ponudnik IzziRent. IzziRent ponudbo preverite na povezavi tukaj.

Slepi Potnik

Dodaj komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.