Izlet na dlani

NEPOZABNI ODKLOP! Povratna letalska karta iz Benetk za obisk Tajske, Indije in Abu Dhabija skupaj že za 494 eur!

Super prilika za vse avanture željne popotnike! Oglejte si nepozabno Tajsko (Bangkok) in potem poletite v srce Indije (Mumbaj) od koder po nadaljujete v Abu Dhabi in se vrnete nazaj v Benetke! Vse to vam omogoča priznana letalska družba Etihad, ki vam ponuja ugodne letalske karte iz Benetk v Bangkok (Tajska) iz Bangkoka v Mumbai iz Mumbaja v Abu Dhabi in iz Abu Dhabia v Benetke že od 494 eur. V vse podane cene letalskih kart je vključen tudi kos check in prtljage standardnih velikosti letalske družbe Etihad.

Obdobje potovanja: september, oktober, november, december 2015
Obdobje rezervacije: do zakupa prostih mest

Primer leta v Bangkok, Mumbaj in Abu Dhabi že za 494 eur:
bkk-bom-auh

Rezervacija letalskih kart za kombinacijo letov je mogoča preko spodnje povezave (po kliku se vam odpre povezava, vstavite lahko tudi poljubne termine in št. oseb in nato sledite postopku rezervacije):
Benetke (VCE) – Bangkok (BKK) – Mumbaj (BOM) – Abu Dhabi (AUH) – Benetke (VCE) že za 494 eur (ang.povezava skyscanner.ie)

Za drugimi razpoložljivimi termini lahko brskate s pomočjo novega slovenskega metaiskalnika t.i. Iskalnika na dlani (več o iskalniku, naložitev aplikacije in uporaba tukaj). V kolikor potrebujete pomoč ali nasvet v zvezi z online rezervacijo letalskih kart, paketov ali uporabo iskalnika to izpostavite v komentarje pod prispevkom ali nam pišite.

OSTALI PODATKI:
PREVOZ: Prevoze iz Ljubljane do bližnjih letališč vam omogoča nizkocenovni prevoznik Goopti. Prevoze Goopti lahko rezervirate tukaj.
PRENOČIŠČA: Najugodnejša prenočišča lahko rezervirate tukaj: hoteli.izletnadlani.com, Airbnb (25USD popusta)
VODNIK: Svetovno poznani popotniški vodnik Lonely Planet lahko naročite tukaj.
NAJEM VOZIL: Najem vozil vam omogoča odlični SLOVENSKI ponudnik IzziRent. IzziRent ponudbo preverite na povezavi tukaj.

Izlet na Dlani

Zagotovo se med vami najde kdo, ki pogosto sanjari o bližnjih kot tudi o daljnih destinacijah za potovanja, takšni smo tudi člani ekipe Izlet na dlani. Stran Izlet na dlani je nastala z željo po iskanju najugodnejših možnostih potovanja, hkrati pa tudi z željo, da potovalne dogodivščine ter ostale stvari povezane s potovanjem, delimo tudi z vami.

Dodaj komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.