Izlet na dlani

NEVERJETNA CENA! Povratna letalska karta iz Zagreba in 7 nočitev v prestolnici Nepala (Kathmandu) (letalo + hotel 3*), že od 317 eur na osebo

Tokrat smo vam pripravili zanimivo in zelo ugodno kombinacijo 10 dnevnih počitnic v maju (tor 02.06.- čet 11.06.2015) za dve osebi v nepalski prestolnici Kathmandu.
Ugodne letalske karte vam omogoča letalska družba FlyDubai z odhodom iz Zagreba, kjer je povratna letalska povezava za termin 02.06 do 10.06.2015 na voljo, že za  samo 298 eur na osebo (v ceno je vključen tudi kos check-in prtljage standardnih velikost FlyDubai).

v Kathmanduju je na voljo 7 nočitev (za termin 03.06.-10.06.2015) v dobro ocenjenem hotelu s 3* Kathmandu Guest Housekjer je cena za dve osebi vključno z zajtrkom že od 38 eur.

Skupna cena celotnega paketa za dve osebi za 7 nočitev (hotel 3* + letalo) v Nepalu tako znaša od 634 eur (oz. 317 eur na osebo).

Podatki o hotelih in rezervacije:
Rezervacija hotela s 3*Kathmandu Guest House za dve osebi (7 nočitev + zajtrk) za 38 eur na povezavi tukaj
ktm2

Rezervacija letov v Nepal na spodnji povezavi (v iskalnik ki se vam odpre vstavite podatke prikazane na spodnji sliki):
Zagreb (ZAG) – Kathmandu (KTM)- Zagreb (ZAG), že za 298 eur/osebo (termin 02.06.- 10.06.2015)
 ktm1

NASVET IZLET NA DLANI:
– Prenočišča lahko rezervirate tudi tukaj: hoteli.izletnadlani.com Airbnb (25USD popusta)
– Najem vozil vam omogoča odlični SLOVENSKI ponudnik IzziRent. IzziRent ponudbo preverite na povezavi tukaj.
– Svetovno poznani popotniški vodnik Lonely Planet za Nepal lahko naročite tukaj.

V kolikor potrebujete pomoč v zvezi z online rezervacijo letalskih kart ali paketov, to izpostavite v komentarje pod prispevkom. Na voljo so tudi drugi termini, ne zgolj navedeni primer. V povezave za letalske karte kot tudi hotele lahko vstavite lastne želene termine in preverite cene, prav tako lahko vstavite poljubno število odraslih oseb ali otrok.

Izlet na Dlani

Zagotovo se med vami najde kdo, ki pogosto sanjari o bližnjih kot tudi o daljnih destinacijah za potovanja, takšni smo tudi člani ekipe Izlet na dlani. Stran Izlet na dlani je nastala z željo po iskanju najugodnejših možnostih potovanja, hkrati pa tudi z željo, da potovalne dogodivščine ter ostale stvari povezane s potovanjem, delimo tudi z vami.

2 komentarja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.