Izlet na dlani

NORA CENA! Povratna letalska karta Trst-Valencija za 1 eur! Karta in 4 nočitve v centru mesta za samo 52 eur!

Izjemno ugodna priložnost za tedenski oddih v španskem obmorskem biseru, ki slovi po okusnih lokalnih paellah, največjem akvariju v Evropi, športnih prireditvah in še bi lahko naštevali. Izkoristite neverjetno ceno letalske karte in se podajte na decembrsko obarvano pot.

Tokrat smo vam pripravili zanimivo in ugodno kombinacijo 5 dnevnih počitnic v decembru (ned 13.12.- čet 17.12.2015) za dve osebi v Valenciji.
Ugodne letalske karte vam omogoča nizkocenovnik Ryanair z odhodom iz Trsta, kjer je povratna letalska povezava za navedeni termin na voljo, že za 20 eur/osebo, če plačate s plačilno kartico Diners preko strani RUMBO, pa le neverjetnih 0,08 eur (v ceno ni všteta prtljaga, z izjemo brezplačne osebne prtljage).

V Valenciji so na voljo 4 nočitve (za termin 13.12. – 17.2.2012) v dobro ocenjenem hotelu s 3* SH Abashiri, kjer je cena za dve osebi že od 101 eur.

Skupna cena celotnega paketa za dve osebi za 4 nočitve (hotel + letalo) v Valenciji tako znaša od 103 eur (oz. 52 eur/osebo) (podana cena velja ob uporabi popusta RUMBO!).

Podatki o hotelih in rezervacije:
Rezervacija hotela s 3* SH Abashiri za dve osebi (4 nočitve) za 101 eur na povezavi tukaj
vh

Rezervacija letov v Valencijo preko spodnje povezave (vstavite podatke vidne na sliki):
Trst – Valencija – Trst, že za 20 eur na osebo (0,08 eur preko strani rumbo.pt) (termin 13.12- 17.12.2015)
vl

vl1

ZAVAROVANJE: Že za 11.03 EUR lahko za omenjeno potovanje sklenete turistično zavarovanje Zavarovalnice Triglav. Sklenite tukaj! (klik na povezavo).

V kolikor potrebujete pomoč v zvezi z online rezervacijo letalskih kart ali paketov, to izpostavite v komentarje pod prispevkom. Na voljo so tudi drugi termini, ne zgolj navedeni primer. V povezave za letalske karte kot tudi hotele lahko vstavite lastne želene termine in preverite cene, prav tako lahko vstavite poljubno število odraslih oseb ali otrok.

OSTALI PODATKI:
– Prenočišča lahko rezervirate tudi tukaj: hoteli.izletnadlani.com , Airbnb (18 eur popusta)
– Najem vozil vam omogoča odlični SLOVENSKI ponudnik IzziRent. IzziRent ponudbo preverite na povezavi tukaj.
– Prevoz iz Ljubljane do Trsta vam omogoča nizkocenovni prevoznik Goopti, že od 10 eur v eno smer.Prevoze Goopti lahko rezervirate tukaj.
– Svetovno poznani popotniški vodnik Lonely Planet za Španijo lahko naročite tukaj.

Slepi Potnik

Dodaj komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.