Izlet na dlani

SUPER POPUSTI! Do 22 eur cenejši nakupa letalske karte! Poletite breplačno v Romunijo! Berlin, Barcelona, Bruselj že za 9 eur!

Na voljo so super cene, ki jih lahko uveljavljate s kodo za popust letalskega posrednika RUMBO. Kodo za 15 eur popusta lahko uveljavljate pri nizkocenovnih prevoznikih Wizzair, Ryanair. Na strani že dobite cenejšo ceno (6 eur), kot je na voljo pri letalskih družbah, tako da skupen popust znaša tudi do 22 eur na letalsko karto. Iz Ljubljane poletite v Bruselj za norih 9 eur! Iz Trsta lahko poletite na Sicilijo za 20 eur, v Valencijo za 9 eur! Iz Benetk lahko brezplačno poletite v Romunijo (Timishoara)!, na Malto, Berlin, Barcelono pa že za 9 eur! Pogoj za uspešen nakup na strani rumbo.pt  je uporaba plačilne kartice Diners, na strani rumbo.es pa potrebujete plačilno kartico Maestro (omogočeno morate imeti spletno plačevanje).
Končna cena s popustom vključuje takse in običajno manjšo osebno prtljago.

Številna ugodna prenočišča v evropskih mestih lahko rezervirate tukaj: hotelscombined.si
Svetovno poznani popotniški vodnik Lonely Planet lahko naročite tukaj.

Koda za popust (rumbo.pt): 3197154408773258

Primer iz Ljubljane:
Bruselj za 9 eur (11.-15.1.)

Primeri iz Trsta
Sicilija za 19 eur (22.-25.2.)
Valencia za 9 eur (24.1.-4.2.)

Primeri iz Benetk (Treviso)
Malta za 9 eur (24.11.-1.12.)
Barcelona za 9 eur (20.1.-27.1.)
Berlin za 9 eur (13.12.-17.12.)
Romunija zastonj! (12.1.-16.1.)

Na voljo so še številni termini za evropske destinacije. Za lažje iskanje lahko uporabiti iskalnik Skyscanner. Navodila za uporabo najdete TUKAJ.

Navodila za uporabo kupona na strani rumbo.pt (Diners):
1. Kliknite na link za RUMBO (klikni TUKAJ)
2. Izpolnite polja za datume in mesta odhoda in prihoda in kliknite PESQUISAR (priporočamo da predhodno preverite datume in cene direktno na strani nizkocenovnih prevoznikov in potem željene datume vnesite na stran rumbo.pt)

bru
3. Po izpisu cen izberite najcenejšo in kliknite CONTINUAR
4. Odprlo se vam bo okno, kamor vnesete osebne podatke in kodo za popust (3197154408773258). Po vnosu kode kliknite APLICAR E RECALCULAR in vaš popust bo upoštevan pri končni ceni

koda

popust
5. S klikom na gumb CONFIRMAR se vam odpre okno za plačilo leta (vnesite podatke vaše kartice).

Navodila za uporabo kupona na strani rumbo.es (Maestro):
1. Kliknite na link za RUMBO in izberite želeno destinacijo in datume. Stran vam bo avtomatsko dedelila popust v vrednosti 22 eur, če plačate s plačilno kartico Maesto (ne potrebujete vpisovati kode).

rum

ZAVAROVANJE: Pred odhodom v tujino vam priporočamo sklenitev kompletnega turističnega zavarovanja Zavarovalnice Triglav. Do 20% ugodneje ga lahko preko spleta sklenete tukaj (klik na povezavo). Pakete zavarovalnih kritij in cene si lahko ogledate tukaj.

OSTALI PODATKI:
PREVOZ: Prevoz iz Ljubljane do bližnjih letališč vam omogoča nizkocenovni prevoznik Goopti. Prevoze Goopti lahko rezervirate tukaj.
PRENOČIŠČA:
Najugodnejša prenočišča lahko rezervirate tukaj: hoteli.izletnadlani.com, Airbnb (25USD popusta)
VODNIK: Svetovno poznani popotniški vodnik Lonely Planet lahko naročite tukaj.

Slepi Potnik

Dodaj komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.