Izlet na dlani

NORO! Povratne letalske karte v New York že za 297 eur!

Letalska družba Iberia, Finnair vam ponujata ugodne letalske karte iz MilanaNew York že za 297 eur na osebo. V se podane cene letalskih kart je vključen tudi kos check in prtljage standardnih velikosti letalskih družb Iberia, Finnair.

Obdobje potovanja: od decembra 2015 do marca 2016
Obdobje rezervacije: do razprodaje prostih mest

Primer povratnega leta iz Milana v New York
mxp-nyc

Rezervacija letalskih kart v New York je mogoča preko spodnje povezave (po kliku se vam odpre povezava, vstavite lahko tudi poljubne termine in št. oseb in nato sledite postopku rezervacije):
Milano (MXP) – New York (JFK) – Milano (MXP), že za 297 eur (it. povezava skyscanner)
Milano (MXP) – New York (JFK) – Milano (MXP), že za 312 eur (ang. povezava skyscanner)

Za drugimi razpoložljivimi termini lahko brskate s pomočjo slovenskega metaiskalnika t.i. Iskalnika na dlani (več o iskalniku, naložitev aplikacije in uporaba tukaj).
V kolikor potrebujete pomoč ali nasvet v zvezi z online rezervacijo letalskih kart, paketov ali uporabo iskalnika to izpostavite v komentarje pod prispevkom.

ZAVAROVANJE: Ugodno turistično zavarovanje Zavarovalnice Triglav lahko sklenete tukaj. (klik na povezavo).

OSTALI PODATKI:
PREVOZ: Prevoze iz Ljubljane do bližnjih letališč vam omogoča nizkocenovni prevoznik  Goopti. Prevoze Goopti lahko rezervirate tukaj.
PRENOČIŠČANajugodnejša prenočišča lahko rezervirate tukaj: hoteli.izletnadlani.com, Airbnb  (18 eur popusta).
VODNIK: Svetovno poznani popotniški vodnik Lonely Planet za ZDA lahko naročite tukaj.
VIZUM:Za vstop v  ZDA je obvezna prijava v elektronski sistem za avtorizacijo potovanja (Electronic System for travel Authorization – ESTA). Registracijo lahko opravite na uradni spletni strani https://esta.cbp.dhs.gov. Elektronska prijava za potovanja v ZDA prek sistema ESTA je plačljiva. Taksa za prijavo bo znašala 14 USD, kar vključuje takso v višini 10 USD za promocijo potovanj ter takso v višini 4 USD za povračilo stroškov izvajanja in administracije sistema ESTA. Taksa v višini 4 USD se zaračuna ob vsaki vlogi in je nevračljiva, medtem, ko se taksa v višini 10 USD zaračunana le v primeru, da je prijava prek ESTA odobrena. Plačilo v višini 14 USD velja za večkratna potovanja v ZDA v obdobju 2 let. Svetujejo, da se prosilci prijavijo vsaj 72 ur pred potovanjem.
NAJEM VOZIL: Najem vozil vam omogoča odlični SLOVENSKI ponudnik IzziRent. IzziRent ponudbo preverite na povezavi tukaj.

Izlet na Dlani

Zagotovo se med vami najde kdo, ki pogosto sanjari o bližnjih kot tudi o daljnih destinacijah za potovanja, takšni smo tudi člani ekipe Izlet na dlani. Stran Izlet na dlani je nastala z željo po iskanju najugodnejših možnostih potovanja, hkrati pa tudi z željo, da potovalne dogodivščine ter ostale stvari povezane s potovanjem, delimo tudi z vami.

2 komentarja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 • ne vem če je to ravno noro ugodno! prej noro, da bi rezerviral 🙂

  ker je iz milana, je precej daleč. še bolj pa zato, ker je kot najbolj ugoden ponudnik opodo, ki je sestrska firma od edreamsa. tisti, ki poznajo ta trg pa vedo kakšen je renome edreamsa! ravno toliko, da se že drži nad vodo, ker ga bodo kmalu požrle tožbe nezadovoljnih in oškodovanih uporabnikov.
  ok, opodo ima boljši renome že od prej, vendar je za to ceno (kot popust) verjetno potrebno uporabiti pl.sredstvo visa entropay, ki ga pa lahko uporabiš le 1x v 3 mesecih. to je druga nadloga.

  če gremo naprej, pa so vse do airticket same dvomljive agencije, vsaj s slovenske strani, saj večin slo kartic pri njih en deluje ali pa so nezanesljive.

  in smo pri ceni 405€ pri airtickets.com (za običajnega uporabnika, saj druge ne bo mogel uporabiti ali pa bo šel na riziko)

  • Načeloma je res kar ste napisali. Ne strinjamo pa se, da je za običajnega uporabnika potem cena 405 eur. Expedia, ki je po naših izkušnjah zelo zanesljiva ima ceno 360 eur. Mogoče je letalska tudi za koga zanimiva saj je eno smer zelo kratek postanek v drugo pa kar direkten let.

   Zanimivo bi bilo izvedetei kako je s kupovanjem kar preko skyscannerja v sodelovanju z bravofly, ki je prav tako sestrska firma zgoraj naštetih, če se dobro spomimo. Ali je potem skyscanner prevzame kak customer service ali je le posrednik (proxy)?

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.