Izlet na dlani

ZELO UGODNO V ZDA! Povratna letalska karta iz Barcelone v Boston (+ Montreal) že za 79 eur


november – maj 2020


do razprodaje prostih mest

Primer povratne letalske povezave iz Barcelone v Boston (01.02. – 09.02.2019)

Povratne letalske karte iz Barcelone (samo ročna prtljaga) v:
Boston (BOS) že za 79 eur (Kayak)
Dodatni termin: 1-8.2.; 13-22.2
Boston (BOS) že za 118 eur (Skyscanner)

Klikni tukaj za primer:

Letalske karte

Pomembne informacije
ESTA za ZDA je potrebna, check in prtljaga NI vključena!
Ugodna prenočišča
hotelscombined.com, Airbnb (30 eur popusta)
Zanimivosti
Prevoz do letališča
Rent-a-Car
Izlet na Dlani

Izlet na Dlani

Zagotovo se med vami najde kdo, ki pogosto sanjari o bližnjih kot tudi o daljnih destinacijah za potovanja, takšni smo tudi člani ekipe Izlet na dlani. Stran Izlet na dlani je nastala z željo po iskanju najugodnejših možnostih potovanja, hkrati pa tudi z željo, da potovalne dogodivščine ter ostale stvari povezane s potovanjem, delimo tudi z vami.

9 komentarjev

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 • Clickbait Opodo, Clickbait Edreams, Clickbait Fly4free, Clickbait Izlet na dlani (direktni link od F4F)…

  Ko bo kdo uspel kupiti po oglaševani ceni pri Opodu ali Edreamsu (lep primer danes), mu ponudim plačilo/refundacijo celotne vsote!

  Najbolj lažnivi OTAs!

  • Sami sicer nakupa nismo izvedli. Smo pa že kupili vozovnice preko opodo in jih tudi koristili. Seveda se zavedamo, da niso najbolj zaupanja vredna OTA. Vsekakor bi tudi mi vozovnice poizkusili rezervirati v koliko bi imeli čas za potovanje (poizkusiti ne gre;) ). Torej ste že poizkusili in vozovnic torej ni mogoče rezervirat?

 • Pozdravljeni, kam vam lahko pošljem št TRR za refundacijo celotne vsote 🤔 namreč sem plačala in tud dobila karti ☺️
  Lp

 • Evo, uspelo, sicer ne za 61€ ampak za 118€, 1.2. do 10.2.
  Tudi to je ugodno;)

  Dobri človek, mi nakažeš kaj nazaj na TRR? ;)))

  • Seveda, bi vam nakazal, vendar šel takrat ko boste najprej NATANČNO prebrali moj tekst, (v katerem sicer piše, točno to kar je navedel/potrdil Gregor) in potem tudi dokazali da ste karto kupili in prejeli potrjeno, po ceni 61 €;

   Citiram še enkrat;
   “Ko bo kdo uspel kupiti po OGLAŠEVANI CENI pri Opodu ali Edreamsu, mu ponudim plačilo/refundacijo celotne vsote!”

   Pisal sem o OGLAŠEVANI CENI, katera pri OPODO in EDREAMS ni NIKOLI enaka, kot je na primer na prvih straneh googla, kot je pri skyscannerju kjer je Opodo/Edreams na scam način vedno v ospredju. Itd.

   Sam sicer ne bi več nikoli (pa sem pred ca. 10-imi leti) več kupoval pri omenjenih dveh OTAs, vi pa kakor želite. Ko boste imeli slabo izkušnjo z njima, pa prosim ne jokajte po forumih in pišite kako so slabi, goljufivi, itd..

   Gregor, prav tako se STRINJAM z vami – končna cena 118 € je fantastična. Ampak ni takšna kot je bila oglaševana (61€). Pa ne zato, ker ni bilo več kart po najnižji ceni, temveč ker NIHČE izmed vas (nas) NIMA Viabuy Prepaid Mastercard, s katero bi pri njih predvidoma dobil karto po najnižji ceni.

   Mimogrede, vseeno še obstaja lepo število zanesljivih OTA, kjer bi isto karto dobili še ceneje kot 118 €!

   Upam, da se zdaj razumemo, kaj sem želel napisati?

   • Se strinjam cena res ni bila 61€ plačala sem 69 € + 5€ ker sem doplačala standard storitve, tako da je karta stala 74€ kar se mi zdi zelo ugodno. Pa lep pozdrav 😊

    • Močno dvomim da za to ceno, glede na to da zelo dobro poznam delovanje OTAs Edreams/Opodo/Travelink (etc. in podoben sh!t).

     Po drugi strani pa včasih velja tudi rek, da slepa kura tudi zrno najde…

   • Če bi svoje izkušnje napisal na manj ohol način, bi bi bile morda celo nekaj vredne. Si morda gospodar internetov, da zapoveduješ ljudem, da ne smejo ‘jokati po forumih’, pri čemer sam počneš točno to? Vsakdo – tako kot ti – lahko svojo slabo izkušnjo deli. Je pa vrednost tega deljenja odvisna od konstruktivnosti in tona. Ki je pri tebi na nižku.

    • Hahaha, gospod Moder (predvidevam da se tako pišete in ne zaradi tega, ker delite “modre” komentarje :)) moj “ohol” komentar ima vsaj vsebino, vaš je sploh nima.

     Napisal sem le to kar vem. Glede tega pač precej vem in tudi če me kdo demantira ali napiše drugače v komentarju, sem precej prepričan da ne govori resnice. Edreams ima vedno provizijo!

     Bistvo vsega pa je, da sem opozoril, da se izogibajo spletne agencije Edreams/Opodo/Travelink, ker so med znanimi OTA najbolj prevarantske.

     Kaj je to nižku ali nižek pa tudi ne vem. Sicer pa me niti ne zanima.

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.