Izlet na dlani

NOROOOO! Open Jaw letalska karta iz Dunaja v Novo Zelandijo (postanek v Pekingu) že za neverjetnih 323 eur (error fare)!!!

Izjemna priložnost, ki je posledica napake (error fare)! Za izkušene popotnike je na voljo error fare nakup letalskih kart družbe Etihad, ki vam ponuja zelo ugodne open jaw lete iz Moskve v Peking, nato v Wellington (Nova Zelandija) in od tam se vrnete v čarobni St. Petersburg za neverjetnih 158 eur!!!!! Ugodne povratne karte do Moskve iz bližnjih letališč (Zagreb, Benetke, Dunaja) vam ponuja letalski prevoznik Austrian Airlines in sicer že od 165 eur dalje!

Obdobje potovanja: november 2015, marec 2016
Obdobje rezervacije: error fare

Primer open jaw letalske povezave v Peking in povratek iz Wellingtona:
new zel

Rezervacija letalskih kart je mogoča preko primera na spodnji povezavi (rezervacija direktno na spletni strani Etihad, cene so v ruskih rubljih. Na strani izberite možnost Multiple destinations / Stopovers in vnesite spodnje podatke s datumi napisanimi v oklepaju):
(po kliku na povezavo, se vam odpre predlagana letalska karta ter iskalnik v katerega lahko vstavite želeni termin in št. oseb):
Moskva – Peking (10.11.2015); Peking – Abu Dabi (12.11.2015); Abu Dabi – Wellington (12.11.2015); Wellington – Abu Dabi (22.11.2015); Abu Dabi – St. Petersburg (23.11.2015), že za 158 eur (ang. povezava etihad.com)


Pri nakupu povezave s Moskvo nekoliko počakajte saj so zgoraj omenjene vozovnice posledica napak in je mogoče da jih bodo preklicali.
Dunaj (VIE) – Moskva (DME); St. Petersburg (DEL) – Dunaj (VIE), že za 165 eur (ang. povezava sykscanner)

Za drugimi razpoložljivimi termini lahko brskate s pomočjo novega slovenskega metaiskalnika t.i. Iskalnika na dlani (več o iskalniku, naložitev aplikacije in uporaba tukaj). V kolikor potrebujete pomoč ali nasvet v zvezi z online rezervacijo letalskih kart, paketov ali uporabo iskalnika to izpostavite v komentarje pod prispevkom ali nam pišite.

OSTALI PODATKI:
PRENOČIŠČA: Najugodnejša prenočišča lahko rezervirate tukaj: hoteli.izletnadlani.com, Airbnb (25USD popusta)
VODNIK: Svetovno poznani popotniški vodnik Lonely Planet za New York lahko naročite tukaj.
VIZUM: Za vstop v Rusijo je potrebna viza.
NAJEM VOZIL: Najem vozil vam omogoča odlični SLOVENSKI ponudnik IzziRent. IzziRent ponudbo preverite na povezavi tukaj.

Slepi Potnik

2 komentarja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  • Živjo. Ravno sem dobil mail od družbe Etihad, da mi odpovedujejo lete saj se je v njihovem sistemu pripetila tehnična napaka. Obstaja morda kakšna možnost, luknja v zakonu da mi omogočijo let za to ceno? Hvala vam

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.