Izlet na dlani

NOVA ZELANDIJA! Open Jaw letalska karta v Auckland že za 537 eur!

Nova Zelandija – dežela tisočerih možnosti ali kot ji lepše pravijo, celoten svet v eni državi. To je ena od najlepših držav na svetu. Raznolikost, ki se kaže v naravnih lepotah od mogočnih gora, naravnih jezer, brzečih rek pa vse do fjordov, vulkanskih con, otokov in nepopisnih obalnih zalivov. Se še spomnite dih jemajočih prizorov iz filma Gospodar prstanov? Sedaj se lahko prepričate, da ni šlo za montažo, ampak pravljico, ki jo lahko zaužijete v živo. Določene vrste ptic kot sta Kakapo in Kiwi domujeta samo tu in nikjer drugje na svetu. zaradi atraktivnosti dežele se vam morda celo zgodi, da se boste s težkim srcem vrnili domov. Slednji predstavlja tudi nacionalni simbol države. Letalska družba Air China vam ponuja ugodno open jaw potovanje v Novo Zelandijo (Auckland) in sicer že za 605 eur na osebo.
Mesto odhoda je Ženeva in mesto prihoda London. Vmesni postanek imate v Šanghaju in Pekingu, tako da lahko opravite hiter ogled kitajskih mest. Do Ženeve lahko ugodno poletite iz Benetk (50 eur). Iz Londona vas do bližnjih letališč popeljejo nizkocenovniki (Ryanair, EasyJet, Wizzair).

Obdobje potovanja: marec, april 2016
Obdobje rezervacije: do razprodaje prostih mest

Primer letalske povezave v Auckland:
gva-akl

Rezervacija letalskih kart v Auckland je mogoča preko primera na spodnji povezavi:
(po kliku na povezavo, se vam odpre predlagana letalska karta ter iskalnik v katerega lahko vstavite želeni termin in št. oseb):
Ženeva (GVA) – Auckland (AKL) – London (LHR), že za 537 eur (skyscanner.de)
Ženeva (GVA) – Auckland (AKL) – London (LHR), že za 564 eur (skyscanner.ie)


Benetke – Ženeva, že za 50 eur (skycanner.de)

Na voljo so tudi drugi termini, podani termini v prispevku so navedeni zgolj kot primer. Za drugimi razpoložljivimi termini lahko brskate s pomočjo novega slovenskega metaiskalnika t.i. Iskalnika na dlani (več o iskalniku, naložitev aplikacije in uporaba tukaj). V kolikor potrebujete pomoč ali nasvet v zvezi z online rezervacijo letalskih kart, paketov ali uporabo iskalnika to izpostavite v komentarje pod prispevkom ali nam pišite.

OSTALI PODATKI:
PREVOZ: Prevoz iz Ljubljane do Benetk vam omogoča nizkocenovni prevoznik Goopti. Prevoze Goopti lahko rezervirate tukaj.
PRENOČIŠČA: Najugodnejša prenočišča lahko rezervirate tukaj: hoteli.izletnadlani.com, Airbnb (25USD popusta)
VODNIK: Svetovno poznani popotniški vodnik Lonely Planet za Avstralijo lahko naročite tukaj.
VIZUM: Slovenskim državljanom vizum za vstop v Novo Zelandijo do 90 dni ni potreben.
NAJEM VOZIL: Najem vozil vam omogoča odlični SLOVENSKI ponudnik IzziRent. IzziRent ponudbo preverite na povezavi tukaj.

Slepi Potnik

3 komentarji

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 • V bistvi poceni za ogled sveta v 43 urah. Poleg kitajskih mest si lahko še ogledamo London in Ženevo. Kaj češ lepšega.  Not. Ko prištejemo vse stroške v zvezi s to avanturo, pride precej dražje kot udobna karta iz bližnjih letališč. 🙂

  • Razumem tvoj point (sarkazem), vendar nimaš prav!

   Veliko popotnikov ne potuje samo iz izhodišča do destinacije in jih ne briga kaj je vmes. Zelo veliko je takih ko imajo čas in veselje, da vidijo na poti še kaj drugega kot letala. In z malo iznajdljivosti je mogoče zelo poceni priti do Švice, kot tudi iz Londona domov.

   Vsekakor pa takšni leti niso namenjeni poslovnežem in ljudem, ki bi radi z max. enim kratkim postankom prišli na drug kontinent. Mislim, da je to jasno večini, ali ne….

  • Vsekakor razumemo, da je taka pot za nekatere prevelik zalog in bi radi po najkrajši možni poti prišli do želenega cilja. Nikakor pa se ne strinjamo, da je taka pot na koncu tudi cenejša 😉

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.