Izlet na dlani

ODDIH NA SLOVENSKI OBALI! 2 noči s polpenzionom v Hotel Salinera 3* (Strunjan) že za 298 eur (2 osebi)(otrok gratis)

Obiščite Strunjan in Hotel Salinera 3*! Prepustite se oddihu z vključenim polpenzionom, vstopom na bazen, vstopom v bioenergijski park in številnimi drugimi ugodnostmi! Odlična Megabon ponudba za oddih na slovenski obali!

Hotel je obdan z zelenjem in gosto mediteransko vegetacijo. V hotelu Salinera je na razpolago notranji in zunanji bazen z morsko vodo ter wellness center Syra, kjer si lahko privoščite različne lepotne tretmaje in masaže. Izkoristite tradicionalne zdravilne metode in se sprostite v naravnem okolju, obdanem s čudovitim Bioenergijskim parkom. Salinera je tudi odlično izhodišče za sprehode, izlete in raziskovanje Strunjanske doline ter naravnega rezervata.

V Hotelu Salinera je na razpolago 101 soba. Hotel je sestavljen iz dveh delov: starejšega in novejšega dela, ki je bil zgrajen leta 2006. Vse sobe imajo zakonsko posteljo ali enojni postelji, televizijo, telefon in lastno kopalnico s tušem. Wi-Fi internetna povezava je možna v vseh sobah brezplačno. Gostje lahko vozila brezplačno parkirate na hotelskem parkirišču.

Plaža je namenjena tako gostom hotela, apartmajev in Vile Maia kot tudi zunanjim gostom. Zunanji bazenski del je sestavljen iz velikega plavalnega bazena in manjšega otroškega. Notranji plavalni bazen z dvema manjšima in otroškim bazenom se nahaja v hotelu Salinera. Sestavni del kompleksa so tudi savne, bazen s hladno vodo in počivališče z ležalniki.

Ponudba vključuje:

2x nočitev v dvoposteljni sobi za 2 osebi (1 otrok do 14,99 let brezplačno)
Polpenzion (bogat samopostrežni zajtrk in večerja)

Vstop v notranji bazen z ogrevano morsko vodo v hotelu Salinera
Brezplačen Wi-Fi
Brezplačno parkirišče

 

Ponudba je unovčljiva od 16. 2. do 18. 2. 2024, od 23. 2. do 25. 2. 2024, od 1. 3. do 3. 3. 2024,
od 22. 3. do 24. 3. 2024, od 5. 4. do 7. 4. 2024 in od 26. 4. do 28. 4. 2024
Nakup in rezervacija samo do 25. 2. 2024!

Več info + rezervacija kupona tukaj:

Megabon

Martina Ploj

Soustanoviteljica bloga, ki je vedno na preži za ugodnimi letalskimi kartami, zase in za druge. Tri najljubše besede: letalska karta, roadtrip in kulinarika.

Dodaj komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.