Izlet na dlani

ODKLOP! Povratne letalske karte iz Prage v JAR (Cape Town) že za norih 277 eur! (error fare)

Letalska družba Swiss vam ponuja ugodne letalske karte iz Prage v Cape Town že za norih 277 eur na osebo. V vse podane cene letalskih kart je vključen tudi kos check in prtljage standardnih velikosti letalske družbe Swiss. Poletite v afriško poletje za neverjetno ceno! Obmorsko mesto s svojim razglednim točkam in plažam ponuja nepozaben dopust.

Obdobje potovanja: januar, februar 2016
Obdobje rezervacije: do zakupa prostih mest

Primer leta v Cape Town
cpt

Rezervacija letalskih kart je mogoča preko spodnje povezave (po kliku se vam odpre povezava, vstavite lahko tudi poljubne termine in št. oseb in nato sledite postopku rezervacije):
Praga (PRG) – Cape Town (CPT) – Praga (PRG), že za 277 eur (nem. povezava travelstart.de)

Primeri nekaterih terminov:
Cape Town
25.01. – 08.02.
26.01. – 09.02.
09.02. – 16.02.
12.01. – 26.01.
14.01. – 28.01.

POMEMBNO: V primeru, da gre za napako v ceni t.i.“ERROR FARE” vas opozarjamo, da ne kličete letalskega prevoznika ali posrednika letalskih vozovnic. Z rezervacijo hotela ali drugih letalskih povezav počakajte, dokler ne prejmete potrditve na email oz. elektronske letalske vozovnice (E-Ticket) in vam s kreditne kartice ne zaračunajo zneska letalske vozovnice.

Za drugimi razpoložljivimi termini lahko brskate s pomočjo novega slovenskega metaiskalnika t.i. Iskalnika na dlani (več o iskalniku, naložitev aplikacije in uporaba tukaj).
V kolikor potrebujete pomoč ali nasvet v zvezi z online rezervacijo letalskih kart, paketov ali uporabo iskalnika to izpostavite v komentarje pod prispevkom ali nam pišite.

NE ZAMUDITE: do 30. aprila 2015 je na voljo POPUST na sklenitev letnega zdravstvenega zavarovanja za tujino (NLB Vita tujina Multitrip zavarovanje). Na voljo je popust v višini: 15 eur na individualno Multitrip zavarovanje in 30 eur na družinsko Multitrip zavarovanje. Več o NLB Vita zdravstvenih zavarovanjih z asistenco v tujini na povezavi tukaj (klik na povezavo). Zavarovanje lahko sklenete v vseh Poslovalnicah NLB ali preko spleta preko te povezave (klik na povezavo).

OSTALI PODATKI:
PREVOZ: Prevoze iz Ljubljane do bližnjih letališč vam omogoča nizkocenovni prevoznik Goopti. Prevoze Goopti lahko rezervirate tukaj.
PRENOČIŠČA: Najugodnejša prenočišča lahko rezervirate tukaj: hoteli.izletnadlani.com, Airbnb (25USD popusta)
VIZUM: Za vstop v JAR je vizum potreben.
VODNIK: Svetovno poznani popotniški vodnik Lonely Planet lahko naročite tukaj.
NAJEM VOZIL: Najem vozil vam omogoča odlični SLOVENSKI ponudnik IzziRent. IzziRent ponudbo preverite na povezavi tukaj.

Slepi Potnik

Dodaj komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.