Izlet na dlani

Open jaw letalska karta iz Zagreba v Jakarto in na Bali že od 370 eur na osebo

Letalska družba Qatar vam ponuja ugodne open jaw letalske karte v Indonezijo (Bali in Jakarta) in sicer že od 370 eur na osebo naprej. Odhod je iz Zagreba v Jakarto, povratek pa z Balija v Zurich. V podano ceno letalske karte je vključen tudi kos check in prtljage standardnih velikosti letalske družbe Qatar Airways.

Obdobje rezervacije: do 6.11.2015
Obdobje potovanja: 15.1.2016 – 30.6.2016

Primer open jaw leta iz Zagreba v Jakarto in s povratkom iz Balija v Zurich (termin 22.02.-13.03.2016)
cgkdps1

Enosmerno povezavo iz Jakarte na Bali vam omogočajo št. nizkocenovniki npr. Air Asia že od 37 eur/osebo (brez prtljage).

Rezervacija letalskih kart v Indonezijo je mogoča preko spodnje povezave (po kliku se vam odpre povezava, vstavite lahko tudi poljubne termine in št. oseb in nato sledite postopku rezervacije):
Zagreb (ZAG) – Jakarta (CGK); Denpasar (DPS) – Zurich (ZRH), že za 370 eur (angl. povezava skyscanner)

Enosmerna povezava iz Zuricha v Ljubljano vam je na voljo že od 60 eur naprej. Za ugodnimi povezavami lahko brskate tukaj.

Za drugimi razpoložljivimi termini lahko brskate s pomočjo slovenskega metaiskalnika t.i. Iskalnika na dlani (več o iskalniku, naložitev aplikacije in uporaba tukaj). V kolikor potrebujete pomoč ali nasvet v zvezi z online rezervacijo letalskih kart, paketov ali uporabo iskalnika to izpostavite v komentarje pod prispevkom.

OSTALI PODATKI:
PREVOZ: Prevoze iz Ljubljane do bližnjih letališč vam omogoča nizkocenovni prevoznik Goopti. Prevoze Goopti lahko rezervirate tukaj.
PRENOČIŠČA: Najugodnejša prenočišča lahko rezervirate tukaj: hoteli.izletnadlani.com, Airbnb (18 eur popusta)
VIZUM:
Slovenskim državljanom vizum za vstop je potreben.
VODNIK: Svetovno poznani popotniški vodnik Lonely Planet lahko naročite tukaj.
NAJEM VOZIL: Najem vozil vam omogoča odlični SLOVENSKI ponudnik IzziRent. IzziRent ponudbo preverite na povezavi tukaj.

Izlet na Dlani

Zagotovo se med vami najde kdo, ki pogosto sanjari o bližnjih kot tudi o daljnih destinacijah za potovanja, takšni smo tudi člani ekipe Izlet na dlani. Stran Izlet na dlani je nastala z željo po iskanju najugodnejših možnostih potovanja, hkrati pa tudi z željo, da potovalne dogodivščine ter ostale stvari povezane s potovanjem, delimo tudi z vami.

Dodaj komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.