Izlet na dlani

Open jaw letalske karte iz Ljubljane na Šrilanko (Colombo), že od 358 eur na osebo

Letalska družba Air Serbia in Etihad vam ponuja ugodne letalske karte na Šrilanko (Colombo) in sicer že od 358 eur na osebo naprej.

Letalska vozovnica je tipa open jaw (škarjasti let) (odhodno mesto ni enako mestu prihoda). Mesto odhoda je Ljubljana, mesto prihoda pa Budimpešta ali Milan.
V vse podane cene letalskih kart je vključen tudi kos check in prtljage standardnih velikosti posameznih letalskih družb.

Obdobje potovanja:  januar, april,  maj, junij 2015
Obdobje rezervacije: do razprodaje mest

Število možnih terminov je omejeno..

Primeri open jaw letalskih povezav v Colombo za prvomajske praznike:
lju-cmb

lju-cmb-mxp

Rezervacija letalskih kart v Colombo je mogoča preko primerov na spodnjih povezavah (po kliku na povezave, se vam odpre predlagana letalska karta ter iskalnik v katerega lahko vstavite želeni termin in št. oseb):
Ljubljana (LJU)- Colombo (CMB) – Milano (MXP), že za 380 eur (angl. povezava vayama.ie)

Ljubljana (LJU)- Colombo (CMB) – Budimpešta (BUD), že za 358 eur (angl. povezava vayama.ie)
Ljubljana (LJU)- Colombo (CMB) – Budimpešta (BUD), že za 372 eur (angl. povezava expedia.ie)
Ljubljana (LJU)- Colombo (CMB) – Budimpešta (BUD), že za 370 eur (angl. povezava expedia.de)

Na voljo so tudi drugi termini, podani termini v prispevku so navedeni zgolj kot primer.

Za drugimi razpoložljivimi termini lahko brskate s pomočjo novega slovenskega metaiskalnika t.i. Iskalnika na dlani (več o iskalniku, naložitev aplikacije in uporaba tukaj).
V kolikor potrebujete pomoč ali nasvet v zvezi z online rezervacijo letalskih kart, paketov ali uporabo iskalnika to izpostavite v komentarje pod prispevkom ali nam pišite.

OSTALI PODATKI:
PRENOČIŠČA: Najugodnejša prenočišča lahko rezervirate tukaj: hoteli.izletnadlani.com , Airbnb (25$ popusta)
VODNIK: Svetovno poznani popotniški vodnik Lonely Planet za Šrilanko lahko naročite tukaj.
VIZUMSlovenskim državljanom vizum za Šrilanko je potreben. S 01. 01.2012  Šrilanka za vsa turistična in poslovna potovanja v to državo zahteva elektronsko odobritev potovanja (ETA – Electronic Travel Authorization). Več informacij o pridobitvi in cenah je dostopnih na naslednji spletni strani http://www.eta.gov.lk. Potrdilo ETA se lahko pridobi online in v tem primeru je cena nižja (okvirno 30 USD), lahko pa se pridobi tudi direktno ob vstopu v državo (35 USD). Vizum ima veljavnost do 30 dni (za namen turističnega obiska (do 2 vstopa)).
NAJEM VOZIL: Najem vozil vam omogoča odlični SLOVENSKI ponudnik IzziRent. IzziRent ponudbo preverite na povezavi tukaj.

Izlet na Dlani

Zagotovo se med vami najde kdo, ki pogosto sanjari o bližnjih kot tudi o daljnih destinacijah za potovanja, takšni smo tudi člani ekipe Izlet na dlani. Stran Izlet na dlani je nastala z željo po iskanju najugodnejših možnostih potovanja, hkrati pa tudi z željo, da potovalne dogodivščine ter ostale stvari povezane s potovanjem, delimo tudi z vami.

2 komentarja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  • Živjo! Imate morda kakšno ugodno ponudbo za ŠriLanko za 2osebi od 5.2.2015 dalje (vseeno kateri dan, cca 20 dni, potovanje bi zaključila najkasneje 3.3.2015), zanima me najcenejša ponudba tako za odhod/prihod iz bližnjih letališč kot tudi iz/v Ljubljano?
    Hvala za odgovor!
    LP Tjaša

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.