Izlet na dlani

Open jaw letalske karte iz Trsta na Tajsko in Vietnam, že od 424 eur na osebo

Letalska družba Etihad vam ponuja ugodne letalske karte na Tajsko (Bangkok) s povratkom iz Vietnama (Ho Chi Minh) in sicer že od 424 eur na osebo naprej.

Letalska vozovnica je tipa open jaw (škarjasti let) (odhodno mesto ni enako mestu prihoda). Mesto odhoda je Trst ali Benetke, mesto prihoda pa Munchen.
V vse podane cene letalskih kart je vključen tudi kos check in prtljage standardnih velikosti posameznih letalskih družb.

Obdobje potovanja:  septmebra 2014- marec 2015 (ob koncu decembra so cene višje!)
Obdobje rezervacije: 20.10.2014

Na voljo so številni termini!
Primeri: 18.11. – 3.12.; 9-23.2; 12-26.2;…

Primeri open jaw letalskih povezav v Bangkok s povratkom iz Ho Chi Minh:
trs_sgn

Rezervacija letalskih kart v Bangkok je mogoča preko primerov na spodnjih povezavah (po kliku na povezave, se vam odpre predlagana letalska karta ter iskalnik v katerega lahko vstavite želeni termin in št. oseb):
Trst (TRS) – Bangkok (BKK); Ho Chi Minh (SGN) – Munchen (MUC), že za 424 eur (angl. povezava budgetair.ie)
Trst (TRS) – Bangkok (BKK); Ho Chi Minh (SGN) – Munchen (MUC), že za 438 eur (nem. povezava expedia.de)

 

Na voljo so tudi drugi termini, podani termini v prispevku so navedeni zgolj kot primer.
Za drugimi razpoložljivimi termini lahko brskate s pomočjo novega slovenskega metaiskalnika t.i. Iskalnika na dlani (več o iskalniku, naložitev aplikacije in uporaba tukaj).
V kolikor potrebujete pomoč ali nasvet v zvezi z online rezervacijo letalskih kart, paketov ali uporabo iskalnika to izpostavite v komentarje pod prispevkom ali nam pišite.

OSTALI PODATKI:
PREVOZ: Prevoz iz Ljubljane do Trsta vam omogoča nizkocenovni prevoznik  Goopti,  že od 10 eur v eno smer. Prevoz do Munchna že od 32 eur v eno smer.  Prevoze Goopti lahko rezervirate tukaj.
PRENOČIŠČANajugodnejša prenočišča lahko rezervirate tukaj:HotelscombinedAirbnb (25USD popusta), Trivago
VODNIK: Svetovno poznani popotniški vodnik Lonely Planet za Tajsko ali Bangkok lahko naročite tukaj
VIZUM: Tajska – Slovenskim državljanom vizum za bivanje do 30 dni ni potreben. Vietnam – Slovenskim državljanom je  vizum za vstop v Vietnam potreben; pred samim vstopom v državo je potrebno preko spleta  naročiti/plačati potrdilo (letter of approval), ki ga nato pokažete na letališču, kjer vizo še dejansko plačate in pridobite. Cene se gibljejo od 45 USD naprej (odvisno od števila vstopov in dolžine bivanja).  Vizo lahko uredite tudi preko veleposlaništva na Dunaju ([email protected]).
NAJEM VOZIL: Najem vozil vam omogoča odlični SLOVENSKI ponudnik IzziRent. IzziRent ponudbo preverite na povezavi tukaj.

Izlet na Dlani

Zagotovo se med vami najde kdo, ki pogosto sanjari o bližnjih kot tudi o daljnih destinacijah za potovanja, takšni smo tudi člani ekipe Izlet na dlani. Stran Izlet na dlani je nastala z željo po iskanju najugodnejših možnostih potovanja, hkrati pa tudi z željo, da potovalne dogodivščine ter ostale stvari povezane s potovanjem, delimo tudi z vami.

Dodaj komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.