Izlet na dlani

Open jaw letalske karte iz Benetk na Bali, že od 495 eur na osebo

Letalska družba China Southern Airlines vam ponuja akcijo z ugodnimi letalskimi kartami na Bali, že za 495 eur na osebo.

Letalska karta je tipa open jaw (škarjasti let) (odhodno mesto ni enako mestu prihoda). Mesto odhoda so Benetke,  mesto prihoda pa Munchen. V obeh smereh sta prisotna 2 postanka. V ceno je vključena tudi check in prtljaga standardne China Southern velikosti.

Obdobje potovanja: od novembra do konca marca 2015 (v decembru in januarju so cene višje; največ ugodnih terminov v marcu 2015)
Obdobje rezervacije: do 30.septembra 2014

Nekaj terminov, ki so na voljo za navedno ceno: 24.09.-09.10.; 10.-23.11.; 18.11.-02.12.; 21.11.-04.12.2014; 20.01.-03.02.; 30.01.-12.02 ; 03.-17.02.; 27.02.-15.03.; 06.-19.03.; 10.-24.03; 17.03.-05.04

Primer open jaw letalske povezave na Bali:

bali2

Rezervacija letalskih kart za Bali je mogoča preko spodnjih povezav:
Benetke (VCE)- Denpasar (DPS) (Bali)- Munchen (MUC), že za 510 eur (nemška povezava Expedia.de)
Benetke (VCE)– Denpasar (DPS) (Bali)- Munchen (MUC), že za 495 eur
(angleška povezava Budgetair.ie)

Na voljo so tudi drugi termini, podani termini v prispevku so navedeni zgolj kot primer.
Za drugimi razpoložljivimi termini lahko brskate s pomočjo novega slovenskega metaiskalnika t.i. Iskalnika na dlani (več o iskalniku, naložitev aplikacije in uporaba tukaj).
V kolikor potrebujete pomoč ali nasvet v zvezi z online rezervacijo letalskih kart, paketov ali uporabo iskalnika to izpostavite v komentarje pod prispevkom ali nam pišite.

OSTALI PODATKI:
PREVOZ: Prevoz iz Ljubljane do Benetk vam omogoča nizkocenovni prevoznik  Goopti, že od 14 eur v eno smer, prevoz iz Munchna do Ljubljane pa že od 32 eur v eno smer.Prevoze Goopti lahko rezervirate tukaj.
PRENOČIŠČA
Najugodnejša prenočišča lahko rezervirate tukaj: HotelscombinedAirbnb (25USD popusta), Trivago
VODNIK: Svetovno poznani popotniški vodnik Lonely Planet za Bali lahko naročite tukaj.
VIZUM: Slovenskim državljanom vizum za vstop v Indonezijo je potreben. Državljani Republike Slovenijo lahko vstopni vizum pridobijo ob prihodu v Republiko Indonezijo.  Potni list mora imeti veljavnost še najmanj šest (6) mesecev na dan vstopa v državo. Veljavnost vizuma urejenega ob vstopu v državo je 30 dni in znaša 25 USD (18 eur). Obvezno je tudi plačilo letališke takse na odhodnem letališču v Indoneziji, ki je odvisna od samega letališča in znaža nekje max do 10 eur na let/osebo (več o Airport Embarkation Tax na naslovu tukaj). Več podatkov o Indoneziji na MZZ.
NAJEM VOZIL: Najem vozil vam omogoča odlični SLOVENSKI ponudnik IzziRent. IzziRent ponudbo preverite na povezavi tukaj.

Izlet na Dlani

Zagotovo se med vami najde kdo, ki pogosto sanjari o bližnjih kot tudi o daljnih destinacijah za potovanja, takšni smo tudi člani ekipe Izlet na dlani. Stran Izlet na dlani je nastala z željo po iskanju najugodnejših možnostih potovanja, hkrati pa tudi z željo, da potovalne dogodivščine ter ostale stvari povezane s potovanjem, delimo tudi z vami.

Dodaj komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.