Izlet na dlani

Open jaw letalske karte na Florido že za 387 eur

Letalska družba British Airways vam ponuja ugodne letalske karte na Florido (Miami, Tampa, Orlando) že od 387 eur na osebo. Letalska karta je tipa open jaw (škarjasti let) (odhodno mesto ni enako mestu prihoda). Mesto odhoda je Zagreb, Bologna, Benetke mesto prihoda pa Dunaj (v obeh smereh sta prisotna 1-2 postanka). Za kombinacijo so na voljo destinacije Miami, Tampa ali Orlando. V ceno je vključen tudi kos check in prtljage standardnih British Airways velikosti.

Obdobje potovanja:  do konca marca 2015
Obdobje rezervacije:  do razprodaje prostih mest

Primeri open jaw letalskih povezav na Florido:
blq-miatpa vce-miafll-vie

Rezervacija letalskih kart je mogoča preko KLIKA na spodnji povezavi:
(po kliku na povezavo, se vam odpre predlagana letalska karta ter iskalnik v katerega lahko vstavite želeni termin in št. oseb):
Zagreb (ZAG) – Fort Lauderdale (FLL); Tampa (TPO) – Dunaj (VIE), že za 408 eur (angl. povezava vayama.ie)
Zagreb (ZAG) – Orlando (MCO); Tampa (TPO) – Dunaj (VIE), že za 392 eur (angl. povezava expedia.ie)
Bologna (BLQ) –  Miami (MIA); Tampa (TPO) – Dunaj (VIE), že za 387 eur (angl. povezava expedia.ie)
Venice (VCE) – Miami (MIA); Fort Lauderdale (FLL) – Dunaj (VIE), že za 398 eur (angl. povezava vayama.ie)

Na voljo so tudi drugi termini, podani termini v prispevku so navedeni zgolj kot primer.
Za drugimi razpoložljivimi termini lahko brskate s pomočjo novega slovenskega metaiskalnika t.i. Iskalnika na dlani (več o iskalniku, naložitev aplikacije in uporaba tukaj).
V kolikor potrebujete pomoč ali nasvet v zvezi z online rezervacijo letalskih kart, paketov ali uporabo iskalnika to izpostavite v komentarje pod prispevkom ali nam pišite.

OSTALI PODATKI:
PREVOZ: Prevoz iz Ljubljane do Zagreba ali Dunaj je na voljo že od 9 / 28eur v eno smer. Prevoze Goopti lahko rezervirate tukaj.
PRENOČIŠČA: Najugodnejša prenočišča lahko rezervirate tukaj: HotelscombinedAirbnb (25USD popusta), Trivago
VODNIK
: Svetovno poznani popotniški vodnik Lonely Planet za Florido lahko naročite tukaj.
VIZUM: Za vstop v  ZDA je obvezna prijava v elektronski sistem za avtorizacijo potovanja (Electronic System for travel Authorization – ESTA). Registracijo lahko opravite na uradni spletni strani https://esta.cbp.dhs.gov. Elektronska prijava za potovanja v ZDA prek sistema ESTA je plačljiva. Taksa za prijavo bo znašala 14 USD, kar vključuje takso v višini 10 USD za promocijo potovanj ter takso v višini 4 USD za povračilo stroškov izvajanja in administracije sistema ESTA. Taksa v višini 4 USD se zaračuna ob vsaki vlogi in je nevračljiva, medtem, ko se taksa v višini 10 USD zaračunana le v primeru, da je prijava prek ESTA odobrena. Plačilo v višini 14 USD velja za večkratna potovanja v ZDA v obdobju 2 let. Svetujejo, da se prosilci prijavijo vsaj 72 ur pred potovanjem.
NAJEM VOZIL:
Najem vozil vam omogoča odlični SLOVENSKI ponudnik IzziRent. IzziRent ponudbo preverite na povezavi tukaj.

Izlet na Dlani

Zagotovo se med vami najde kdo, ki pogosto sanjari o bližnjih kot tudi o daljnih destinacijah za potovanja, takšni smo tudi člani ekipe Izlet na dlani. Stran Izlet na dlani je nastala z željo po iskanju najugodnejših možnostih potovanja, hkrati pa tudi z željo, da potovalne dogodivščine ter ostale stvari povezane s potovanjem, delimo tudi z vami.

Dodaj komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.