Izlet na dlani

Open jaw letalske karte na Florido že za 433 eur

miami2_630

Letalska družba British Airways vam ponuja ugodne letalske karte na Florido (Miami, Tampa, Orlando) že od 433 eur/osebo.

Letalska karta je tipa open jaw (škarjasti let) (odhodno mesto ni enako mestu prihoda). Mesto odhoda je Budimpešta ali Benetke , mesto prihoda pa Dunaj (v obeh smereh sta prisotna 1-2 postanka). Za kombinacijo so na voljo destinacije Miami, Tampa ali Orlando. V ceno je vključen tudi kos check in prtljage standardnih British Airways velikosti.

Obdobje potovanja:  od novembra 2014 do konca marca 2015 (navedene cene niso na voljo v času novoletnih praznikov, prvo polovico januarja in februarja!)
Obdobje rezervacije: do 25. septembra 2014 oz. do razprodaje prostih mest

Nekaj terminov, ki so na voljo po navedeni ceni: 03.-25.11; 10-18.11.; 17.-25.11; 25.11.-8.12.; 02.-15.12.; 02-22.12. 2014; 13.-26.01.; 10.-16.03.; 16.-31.03.2015..

Primeri open jaw letalskih povezav na Florido (pozor: na slikah so prikazane cene v funtih!):

florida4

florida5
florida3

Rezervacija letalskih kart je mogoča preko primerov na spodnjih povezavah (po kliku na povezavo lahko v to vstavite tudi svoje želene termine in tako preverite ceno):
Benetke (VCE)- Orlando (MCO); Miami (MIA)-Dunaj (VIE), že za 433 eur (angl. povezava ebookers.com)
Benetke (VCE)- Tampa (TPO); Miami (MIA)-Dunaj (VIE), že za 450 eur (angl. povezava ebookers.com)
Budimpešta (BUD)- Orlando (MCO); Miami (MIA)-Dunaj (VIE), že za 450 eur (angl. povezava ebookers.com)

OSTALI PODATKI:
PREVOZ: Prevoz iz Ljubljane do Benetk vam omogoča nizkocenovni prevoznik  Goopti,  že za 14 eur v eno smer, prevoz iz Budimpešte do Ljubljane pa že za 30 eur v eno smer ali prevoz iz Dunaja že za 28 eur v enos smer. Prevoze Goopti lahko rezervirate tukaj.
PRENOČIŠČA: Najugodnejša prenočišča lahko rezervirate tukaj: HotelscombinedAirbnb (25USD popusta), Trivago
VODNIK
: Svetovno poznani popotniški vodnik Lonely Planet za Florido lahko naročite tukaj.
VIZUM: Za vstop v  ZDA je obvezna prijava v elektronski sistem za avtorizacijo potovanja (Electronic System for travel Authorization – ESTA). Registracijo lahko opravite na uradni spletni strani https://esta.cbp.dhs.gov. Elektronska prijava za potovanja v ZDA prek sistema ESTA je plačljiva. Taksa za prijavo bo znašala 14 USD, kar vključuje takso v višini 10 USD za promocijo potovanj ter takso v višini 4 USD za povračilo stroškov izvajanja in administracije sistema ESTA. Taksa v višini 4 USD se zaračuna ob vsaki vlogi in je nevračljiva, medtem, ko se taksa v višini 10 USD zaračunana le v primeru, da je prijava prek ESTA odobrena. Plačilo v višini 14 USD velja za večkratna potovanja v ZDA v obdobju 2 let. Svetujejo, da se prosilci prijavijo vsaj 72 ur pred potovanjem.
NAJEM VOZIL:
Najem vozil vam omogoča odlični SLOVENSKI ponudnik IzziRent. IzziRent ponudbo preverite na povezavi tukaj.

 

V kolikor potrebujete pomoč v zvezi z online rezervacijo letalskih kart ali paketov, to izpostavite v komentarje pod prispevkom. Na voljo so tudi drugi termini, ne zgolj navedeni primeri. V povezave za letalske karte lahko vstavite lastne želene termine in preverite cene, prav tako lahko vstavite poljubno število odraslih oseb ali otrok.

Izlet na Dlani

Zagotovo se med vami najde kdo, ki pogosto sanjari o bližnjih kot tudi o daljnih destinacijah za potovanja, takšni smo tudi člani ekipe Izlet na dlani. Stran Izlet na dlani je nastala z željo po iskanju najugodnejših možnostih potovanja, hkrati pa tudi z željo, da potovalne dogodivščine ter ostale stvari povezane s potovanjem, delimo tudi z vami.

Dodaj komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.