Izlet na dlani

Open jaw letalske karte na Phuket/Bangkok že za 390 eur na osebo

Letalska družba Air China vam ponuja ugodne letalske karte na Phuket in v Bangkok, že za 390 eur na osebo. Letalske karte so tipa double open jaw, mesto odhoda je Budimpešta, od koder letite na Phuket; vračate se iz Bangkoka na DunajV obeh smereh je prisoten 1 postanek. V ceno je vključen tudi kos check in prtljage standardnih mer oz. velikosti navedene letalske družbe.

Obdobje potovanja: november 2015- marec 2016
Obdobje rezervacije: do razprodaje prostih mest

Primer open jaw letalske povezave na Phuket oz. Bangkok:
Budimpešta-Phuket, Bangkok-Dunaj, že za 390 eur/osebo (npr. termin 20.01-07.02.2016)
tajska1

Rezervacija letalskih kart na Phuket oz. Bangkok je mogoča preko primerov na spodnjih povezavah (po kliku na povezavo, se vam odpre predlagana letalska karta ter različni ponudniki letalskih povezav; vstavite lahko tudi želeni termin in št. oseb):
Budimpešta (BUD) – Phuket (HKT), Bangkok (BKK) – Dunaj (VIE), že za 390 eur (nem povezava skyscanner)
Budimpešta (BUD) – Phuket (HKT), Bangkok (BKK) – Dunaj (VIE), že za 408 eur
(ang povezava skyscanner)

Ugodno enosmerno povezavo iz Phuketa v Bangkok vam prav tako omogočajo številni azijski  nizkocenovniki, npr. že od 22 eur/osebo (brez prtljage). Ugodne enosmerne povezave lahko brskate na povezavi tukaj.

Na voljo so tudi drugi termini, podani termin v prispevku je naveden zgolj kot primer. Za drugimi razpoložljivimi termini lahko brskate s pomočjo slovenskega metaiskalnika t.i. Iskalnika na dlani (več o iskalniku, naložitev aplikacije in uporaba tukaj). V kolikor potrebujete pomoč ali nasvet v zvezi z online rezervacijo letalskih kart, paketov ali uporabo iskalnika to izpostavite v komentarje pod prispevkom.

OSTALI PODATKI:
PREVOZ: Prevoze Goopti lahko rezervirate tukaj.
PRENOČIŠČA: Hotele lahko rezervirate tudi tukaj: hoteli.izletnadlani.com ali apartmaje na naslovu tukaj: Airbnb (prejmete 22 eur popusta)
VODNIK: Svetovno poznani popotniški vodnik Lonely Planet lahko naročite tukaj
VIZUM: Slovenski državljani za vstop na Tajsko ne potrebujejo vizuma.
NAJEM VOZIL: Najem vozil vam omogoča odlični SLOVENSKI ponudnik IzziRent. IzziRent ponudbo preverite na povezavi tukaj.

 

Izlet na Dlani

Zagotovo se med vami najde kdo, ki pogosto sanjari o bližnjih kot tudi o daljnih destinacijah za potovanja, takšni smo tudi člani ekipe Izlet na dlani. Stran Izlet na dlani je nastala z željo po iskanju najugodnejših možnostih potovanja, hkrati pa tudi z željo, da potovalne dogodivščine ter ostale stvari povezane s potovanjem, delimo tudi z vami.

Dodaj komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.