Izlet na dlani

Open jaw letalske karte na Tajsko in v Myanmar (Burmo), že od 472 eur

burma_630

Letalska družba China Southern Airlines vam ponuja akcijo z ugodnimi letalskimi kartami na Tajsko in povratkom iz Burme, že od 472 eur/osebo.

Letalska karta je tipa open jaw (škarjasti let) (odhodno mesto ni enako mestu prihoda). Mesto odhoda je Dunaj, od koder priletite v Bangkok (tajska); nato se vračate iz Yangona (Burma) v Munchen. V obeh smereh sta prisotna 2 postanka. V ceno je vključena tudi check in prtljaga standardne China Southern Airlines velikosti.

Obdobje potovanja: od 1. novembra 2014 do 31 marca 2015
Obdobje rezervacije: do 30. septembra 2014 oz. do razprodaje prostih mest

Nekaj terminov, ki so na voljo za navedne cene: 09-24.11.; 07.-24.12.2014; 08.-25.02.; 03-16.03.; 10-30.03.2015…

Primer open jaw letalske povezave v Bangkok in povratka z Burme:

bkk1

Rezervacija open jaw letalskih kart na Tajsko in Burmo je mogoča preko spodnjih povezav (po kliku se vam odpre povezava, vstavite lahko tudi poljubne termine in št. oseb in nato sledite postopku rezervacije):
Dunaj (VIE)- Bangkok (BKK); Yangon (RGN)- Munchen (MUC), že za 472 eur (angleška povezava Budgetair.ie)
Dunaj (VIE)- Bangkok (BKK); Yangon (RGN)- Munchen (MUC), že za 484 eur (nemška povezava Expedia.de)

OSTALI PODATKI:
PREVOZ: Prevoz iz Ljubljane do Dunaja vam omogoča nizkocenovni prevoznik  Goopti, že od 28 eur v eno smer, prevoz iz Munchna do Ljubljane pa že od 32 eur v eno smer. Prevoze Goopti lahko rezervirate tukaj.
PRENOČIŠČA
Najugodnejša prenočišča lahko rezervirate tukaj: HotelscombinedAirbnb (25USD popusta), Trivago
VODNIK: Svetovno poznani popotniški vodnik Lonely Planet za Tajsko ali Burmo lahko naročite tukaj.
VIZUM: Slovenskim državljanom vizum za vstop na Tajsko ni potreben. Slovenskim državljanom vizum za vstop v Burmo je potreben. Potni list mora imeti veljavnost še najmanj šest (6) mesecev na dan vstopa v državo. Vizum lahko prejmete ob prihodu v državo (visa on arrival), veljaven je 3 mesece, za čas bivanja 28 dni. Potrebujete še 2 osebni fotografiji velikosti 3x4cm ali 4 x 6 cm (z modrim ali belim ozadjem). Po neuradnih podatkih je cena turističnega vizuma ob vstopu v državo  30 USD (22 eur), v kolikor si vizum urejate drugje, se cena giblje med 18-27 eur. Več podatkov o Myanmar na MZZ.
NAJEM VOZIL: Najem vozil vam omogoča odlični SLOVENSKI ponudnik IzziRent. IzziRent ponudbo preverite na povezavi tukaj.

V kolikor potrebujete pomoč v zvezi z online rezervacijo letalskih kart ali paketov, to izpostavite v komentarje pod prispevkom. Na voljo so tudi drugi termini, ne zgolj navedeni primeri. V povezave tako za letalske karte kot tudi za hotele lahko vstavite lastne želene termine in preverite cene, prav tako lahko vstavite poljubno število odraslih oseb ali otrok.

Izlet na Dlani

Zagotovo se med vami najde kdo, ki pogosto sanjari o bližnjih kot tudi o daljnih destinacijah za potovanja, takšni smo tudi člani ekipe Izlet na dlani. Stran Izlet na dlani je nastala z željo po iskanju najugodnejših možnostih potovanja, hkrati pa tudi z željo, da potovalne dogodivščine ter ostale stvari povezane s potovanjem, delimo tudi z vami.

5 komentarjev

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.