Izlet na dlani

Open jaw letalske karte v Cancun in Miami, že od 369 eur

Letalska družba British Airways vam ponuja akcijo z ugodnimi letalskimi kartami v Mehiko (Cancun) in ZDA (Miami) že za 369 eur na osebo.

Letalska karta je tipa open jaw (škarjasti let) (odhodno mesto ni enako mestu prihoda). Mesto odhoda so Benetke,  mesto prihoda pa Dunaj. V obeh smereh sta prisotna 1-2 postanka. V ceno je vključena tudi check in prtljaga standardne British Airways velikosti.

Obdobje potovanja: od novembra 2014 do 31 maja 2015 (v decembru so cene višje!), max obdobje potovanja 3 mesece
Obdobje rezervacije: do razprodaje prostih mest

Nekaj terminov, ki so na voljo za navedne cene:  11-24.11; 18.11.-3.12.; 18.11-5.12; 23.1. – 4.2.; 3.3-20.3;

Primer open jaw letalskih povezav v Mehiko in ZDA:
cun_mia

Rezervacija letalskih kart za Mehiko in ZDA je mogoča preko spodnjih povezav (po kliku se vam odpre povezava, vstavite lahko tudi poljubne termine in št. oseb in nato sledite postopku rezervacije):
Benetke (VCE)- Cancun (CUN); Miami (MIA)- Dunaj (VIE), že za 369 eur (angleška povezava ebookers.com)

Letalsko povezavo med mestom Cancun in mestom Miami lahko rezervirate na spodnji povezavi:
Cancun (CUN) – Miami (MIA)  že za 100 eur (4.12.)

Na voljo so tudi drugi termini, podani termini v prispevku so navedeni zgolj kot primer.
Za drugimi razpoložljivimi termini lahko brskate s pomočjo novega slovenskega metaiskalnika t.i. Iskalnika na dlani (več o iskalniku, naložitev aplikacije in uporaba tukaj).
V kolikor potrebujete pomoč ali nasvet v zvezi z online rezervacijo letalskih kart, paketov ali uporabo iskalnika to izpostavite v komentarje pod prispevkom ali nam pišite.

OSTALI PODATKI:
PREVOZ: Prevoz iz Ljubljane do Benetk vam omogoča nizkocenovni prevoznik  Goopti, že od 14 eur v eno smer, prevoz iz Dunaja do Ljubljane pa že od 28 eur v eno smer.Prevoze Goopti lahko rezervirate tukaj.
PRENOČIŠČA
Najugodnejša prenočišča lahko rezervirate tukaj: HotelscombinedAirbnb (25USD popusta), Trivago
VODNIK: Svetovno poznani popotniški vodnik Lonely Planet za ZDA in posamezna mesta lahko naročite tukaj.
VIZUM: Za vstop v  ZDA je obvezna prijava v elektronski sistem za avtorizacijo potovanja (Electronic System for travel Authorization – ESTA). Registracijo lahko opravite na uradni spletni strani https://esta.cbp.dhs.gov. Elektronska prijava za potovanja v ZDA prek sistema ESTA je plačljiva. Taksa za prijavo bo znašala 14 USD, kar vključuje takso v višini 10 USD za promocijo potovanj ter takso v višini 4 USD za povračilo stroškov izvajanja in administracije sistema ESTA. Taksa v višini 4 USD se zaračuna ob vsaki vlogi in je nevračljiva, medtem, ko se taksa v višini 10 USD zaračunana le v primeru, da je prijava prek ESTA odobrena. Plačilo v višini 14 USD velja za večkratna potovanja v ZDA v obdobju 2 let. Svetujejo, da se prosilci prijavijo vsaj 72 ur pred potovanjem.
NAJEM VOZIL: Najem vozil vam omogoča odlični SLOVENSKI ponudnik IzziRent. IzziRent ponudbo preverite na povezavi tukaj.

Izlet na Dlani

Zagotovo se med vami najde kdo, ki pogosto sanjari o bližnjih kot tudi o daljnih destinacijah za potovanja, takšni smo tudi člani ekipe Izlet na dlani. Stran Izlet na dlani je nastala z željo po iskanju najugodnejših možnostih potovanja, hkrati pa tudi z željo, da potovalne dogodivščine ter ostale stvari povezane s potovanjem, delimo tudi z vami.

4 komentarji

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.