Izlet na dlani

Open jaw letalske karte v New York in odhod iz Miamija že za 316 eur

Letalska družba British Airways vam ponuja zelo ugodne open jaw lete iz Osla ali Benetk v New York in s povratkom iz Miamija v Budimpešto ali Dunaj že za 316 eur na osebo. V ceno je vštet tudi kos check in prtljage standardnih British Airways mer oz. velikosti. Ugodne letalske povezave do Osla, vam ponujajo nizkocenovniki. Z Ryanairom tako lahko iz Pule v Oslo poletite že za 33 eur ali iz Budimpešte že od 62 eur.

Obdobje potovanja: od novembra 2015 do aprila 2016
Obdobje rezervacije: do razprodaje prostih mest

Primer open jaw letalske povezave v New York in povratek iz Miamija:
jfk-mia

Rezervacija letalskih kart je mogoča preko primera na spodnji povezavi:
(po kliku na povezavo, se vam odpre predlagana letalska karta ter iskalnik v katerega lahko vstavite želeni termin in št. oseb):
Oslo (OSL) – New York (NYC); Miami (MIA) – Budapest (BUD), že za 316 eur (ang. povezava sykscanner)
Venice (VCE) – New York (NYC); Miami (MIA) – Dunaj (VIE) že za 385 eur (ang. povezava sykscanner)

Za drugimi razpoložljivimi termini lahko brskate s pomočjo novega slovenskega metaiskalnika t.i. Iskalnika na dlani (več o iskalniku, naložitev aplikacije in uporaba tukaj). V kolikor potrebujete pomoč ali nasvet v zvezi z online rezervacijo letalskih kart, paketov ali uporabo iskalnika to izpostavite v komentarje pod prispevkom ali nam pišite. 

OSTALI PODATKI:
PRENOČIŠČA: Najugodnejša prenočišča lahko rezervirate tukaj: hoteli.izletnadlani.com, Airbnb (25USD popusta)
VODNIK: Svetovno poznani popotniški vodnik Lonely Planet za New York lahko naročite tukaj.
VIZUM: Za vstop v ZDA je obvezna prijava v elektronski sistem za avtorizacijo potovanja (Electronic System for travel Authorization – ESTA). Registracijo lahko opravite na uradni spletni strani https://esta.cbp.dhs.gov. Elektronska prijava za potovanja v ZDA prek sistema ESTA je plačljiva. Taksa za prijavo bo znašala 14 USD, kar vključuje takso v višini 10 USD za promocijo potovanj ter takso v višini 4 USD za povračilo stroškov izvajanja in administracije sistema ESTA. Taksa v višini 4 USD se zaračuna ob vsaki vlogi in je nevračljiva, medtem, ko se taksa v višini 10 USD zaračunana le v primeru, da je prijava prek ESTA odobrena. Plačilo v višini 14 USD velja za večkratna potovanja v ZDA v obdobju 2 let. Svetujejo, da se prosilci prijavijo vsaj 72 ur pred potovanjem.
NAJEM VOZIL: Najem vozil vam omogoča odlični SLOVENSKI ponudnik IzziRent. IzziRent ponudbo preverite na povezavi tukaj.

Izlet na Dlani

Zagotovo se med vami najde kdo, ki pogosto sanjari o bližnjih kot tudi o daljnih destinacijah za potovanja, takšni smo tudi člani ekipe Izlet na dlani. Stran Izlet na dlani je nastala z željo po iskanju najugodnejših možnostih potovanja, hkrati pa tudi z željo, da potovalne dogodivščine ter ostale stvari povezane s potovanjem, delimo tudi z vami.

Dodaj komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.