Izlet na dlani

PERZIJA VABI! Povratna letalska karta iz Gradca v čarobni Oman (Muškat) že za 328 eur!

Popotniki, ki so obiskali Oman pravijo, da Grand Canyon izgubi na veljavi, ko enkrat obiščeš to obmorsko državo v jugozahodni Aziji. Če jim ne vrjamete imamo ponudbo za vas. Pokrajina, ob kateri boste ostali brez besed, simpatične ribiške vasi, čudovita obala z dolgimi plažami in toplim morjem, prijazni domačini in predvsem dejstvo, da turizem še ni v polni meri vstopil v Oman so le eni izmed razlogov za obisk te dežave. Pomembno je tudi dejstvo, da Oman velja za zelo varno državo.

Letalska družba Turkish Airlines vam ponuja ugodne letalske karte v Oman (Muškat) in sicer že od 328 eur na osebo naprej. V vse podane cene letalskih kart je vključen tudi kos check in prtljage standardnih velikosti letalske družbe Turkish Airlines.

Obdobje potovanja: september, oktober, november, december 2015
Obdobje rezervacije: do zakupa prostih mest

Primeri letalskih povezav v Muškat:
muskat

Rezervacija letalskih kart v Muškat je mogoča preko primerov na spodnjih povezavah (po kliku na povezave, se vam odpre predlagana letalska karta ter iskalnik v katerega lahko vstavite želeni termin in št. oseb):
Gradec (GRZ) – Muškat (MCT) – Gradec (GRZ), že za 328 eur (angl. povezava skyscanner.ie)
Gradec (GRZ) – Muškat (MCT) – Gradec (GRZ), že za 336 eur (angl. povezava vayama.ie)

Za drugimi razpoložljivimi termini lahko brskate s pomočjo novega slovenskega metaiskalnika t.i. Iskalnika na dlani (več o iskalniku, naložitev aplikacije in uporaba tukaj).
V kolikor potrebujete pomoč ali nasvet v zvezi z online rezervacijo letalskih kart, paketov ali uporabo iskalnika to izpostavite v komentarje pod prispevkom ali nam pišite.

OSTALI PODATKI:
PREVOZ: Prevoze iz Ljubljane do bližnjih letališč vam omogoča nizkocenovni prevoznik Goopti. Prevoze Goopti lahko rezervirate tukaj.
PRENOČIŠČA: Najugodnejša prenočišča lahko rezervirate tukaj: hoteli.izletnadlani.com, Airbnb (25USD popusta)
VODNIK: Svetovno poznani popotniški vodnik Lonely Planet za Indijo lahko naročite tukaj.
VIZUM: Za vstop v Oman je potreben vizum. Omanski vizum pridobimo na letališču v Muškatu (velja le za imetnike navadnih potnih listov, ki v to državo potujejo turistično). Mesečni vizum stane približno 40 EUR, 10-dnevni pa približno 15 EUR.
NAJEM VOZIL: Najem vozil vam omogoča odlični SLOVENSKI ponudnik IzziRent. IzziRent ponudbo preverite na povezavi tukaj.

Slepi Potnik

Dodaj komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.