Izlet na dlani

POHITITE! Povratna letalska karta z Dunaja v New York za samo 247 eur (error fare)!

Letalska družba Austrian Airlines/British Airways vam ponuja ugodne povratne letalske karte z Dunaja v New York že za 247 eur na osebo. V ceno je vštet tudi kos check in prtljage standardnih mer oz. velikosti navedene letalske družbe.

Obdobje potovanja: april, maj 2016 (3.4. – 9.4.; 14.5 – 21.5. 14.5 – 28.5.)
Obdobje rezervacije: error fare

Kaj početi v New Yorku

Primer letalske povezave z Dunaja v New York (npr. termin 14.05-21.05.2016):
vie-nyc

Rezervacija letalskih kart z Dunaja v New York je mogoča preko primera na spodnji povezavi (po kliku na povezavo, se vam odpre predlagana letalska karta ter iskalnik v katerega lahko vstavite želeni termin in št. oseb):
Dunaj (VIE) – New York (JFK) – Dunaj (VIE), že za 247 eur (nem. povezava skyscanner)

Na voljo so tudi drugi termini, podani termini v prispevku so navedeni zgolj kot primer. Za drugimi razpoložljivimi termini lahko brskate s pomočjo slovenskega metaiskalnika t.i. Iskalnika na dlani (več o iskalniku, naložitev aplikacije in uporaba tukaj). V kolikor potrebujete pomoč ali nasvet v zvezi z online rezervacijo letalskih kart, paketov ali uporabo iskalnika to izpostavite v komentarje pod prispevkom.

OSTALI PODATKI:
PREVOZ: Prevoze Goopti lahko rezervirate tukaj.
PRENOČIŠČA: Najugodnejša prenočišča lahko rezervirate tukaj: hoteli.izletnadlani.com, Airbnb (18 eur popusta)
VODNIK: Svetovno poznani popotniški vodnik Lonely Planet lahko naročite tukaj
VIZUM: Za vstop v ZDA je obvezna prijava v elektronski sistem za avtorizacijo potovanja (Electronic System for travel Authorization – ESTA). Registracijo lahko opravite na uradni spletni strani https://esta.cbp.dhs.gov. Elektronska prijava za potovanja v ZDA prek sistema ESTA je plačljiva. Taksa za prijavo bo znašala 14 USD, kar vključuje takso v višini 10 USD za promocijo potovanj ter takso v višini 4 USD za povračilo stroškov izvajanja in administracije sistema ESTA. Taksa v višini 4 USD se zaračuna ob vsaki vlogi in je nevračljiva, medtem, ko se taksa v višini 10 USD zaračunana le v primeru, da je prijava prek ESTA odobrena. Plačilo v višini 14 USD velja za večkratna potovanja v ZDA v obdobju 2 let. Svetujejo, da se prosilci prijavijo vsaj 72 ur pred potovanjem.
NAJEM VOZIL: Najem vozil vam omogoča odlični SLOVENSKI ponudnik IzziRent. IzziRent ponudbo preverite na povezavi tukaj.

Izlet na Dlani

Zagotovo se med vami najde kdo, ki pogosto sanjari o bližnjih kot tudi o daljnih destinacijah za potovanja, takšni smo tudi člani ekipe Izlet na dlani. Stran Izlet na dlani je nastala z željo po iskanju najugodnejših možnostih potovanja, hkrati pa tudi z željo, da potovalne dogodivščine ter ostale stvari povezane s potovanjem, delimo tudi z vami.

2 komentarja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

    • Skyscanner svoje rezultate ne posodablja vsakič ko izvedete iskanje. Zato prihaja do takih anomalij, da se cena ob kliku na link spremeni. Žal to pomeni, da vozovnica po ceni, ki jo oglašuje skyscanner ni več na voljo.

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.