Izlet na dlani

POLETNI DOPUST V CRIKVENICI! 7 noči s polpenzionom v Holiday Resort Ad Turres 3* že za 998 eur (2 osebi) (2 otroka gratis)

Paviljoni Ad Turres se nahajajo v neposredni bližini hotela Ad Turres na vhodu v Crikvenico. Obkroža jih čudovit borov gozdiček in sredozemsko rastlinje.

Crikvenica se nahaja v Kvarnerskem zalivu, 35 km stran od Reke. Ima dolgo tradicijo, omenja se že v času Rimljanov kot rimsko naselje »Ad Turres«. Svoj izvirni zdraviliščni karakter je zadržala vse do danes, zdravstvena ustanova Thalassotherapia pa je znano zdravilišče za dihalna obolenja in revme. Ponaša se s čudovito plažo in izredno čistim morjem.

Paviljoni Ad Turres so v letu 2019 dobili popolnoma novo podobo, saj so prenovili tako sobe, kot tudi bazen s teraso za sončenje. Za popoln oddih poskrbi tudi bližina plaže (250 do 400 metrov) in pa turistični vlakec (postaja je oddaljena 300 metrov, vozi poleti), ki vas popelje vse do centra mesta, kjer vas čaka bogata turistična ponudba. Paviljoni Ad Turres vsebujejo 12 paviljonov, vsak ima 27 sob. Dvoposteljne Standard sobe z balkonom S23B imajo stranišče s tuš kabino, klimatske naprave, brezplačen Wi-Fi dostop, TV. V sklopu paviljona se nahaja bazen, ki je ob glavni restavraciji.

Ljubitelji športa se lahko na bližnjih igriščih ukvarjajo s tenisom, malim nogometom, namiznim tenisom, mini golfom, za tiste, ki so bolj za avanturistične športe pa je na voljo adrenalinski park. 

Ponudba vključuje:

7x nočitev v dvoposteljni Standard sobi z balkonom v annexu za 2 osebi (1 otrok do 11,99 let in 1 otrok do 2,99 let brezplačno)
Polpenzion (samopostrežna zajtrk in večerja)

Pijačo ob večerji (sok, pivo, vino, minealna voda)
Uporabo zunanjega bazena (odvisno od vremenskih razmer)
Brezplačen Wi-Fi
Brezplačno parkirišče

 

Ponudba je unovčljiva od 15. 7. 2023 do 19. 8. 2023 (od sobote do sobote)

 

Več info + rezervacija kupona tukaj:

Megabon

Martina Ploj

Soustanoviteljica bloga, ki je vedno na preži za ugodnimi letalskimi kartami, zase in za druge. Tri najljubše besede: letalska karta, roadtrip in kulinarika.

Dodaj komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.