Izlet na dlani

POLETNI DOPUST V CRIKVENICI! 7 noči s polpenzionom v hotelu Villa Aurora 3* že za 899 eur (2 osebi)

Hotel Villa Aurora se nahaja nad samim centrom mesta, samo pet minut hoje od glavne plaže “Crni mol”. Nudi možnost oddiha in uživanja v svojem čudovitem okolju, ob vonju morja in borovcev ter čudovitem petju ptic.

Notranjost hotela je moderno opremljena in prilagojena gostom, ki prihajajo na oddih, kot tudi poslovnežem, ki želijo organizirati poslovni sestanek ali manjši kongres v mediteranskem okolju. Hotel je klimatiziran, ima pa tudi centralno gretje.

Sobe so udobne in klimatizirane, opremljene s TV, telefonom in mini barom. V hotelski restavraciji in njeni čudoviti terasi s pogledom na crikveniški zaliv, boste uživali v raznih specialitetah bogate hrvaške kuhinje, z naglasom na Mediteranu in vrhunskih vinih in slaščicah.

Vrtna terasa nudi možnost uživanja v senci in ob vonju borovcev, ob tem pa boste lahko uživali v raznih avtohtonih jedeh ter kvalitetnih vinih.

Ponudba vključuje:

7x nočitev v dvoposteljni sobi (pogled park) za 2 osebi (1 otrok do 6,99 let brezplačno)
Polpenzion (zajtrk in večerja)

Brezplačen Wi-Fi
Brezplačno parkirišče

 

Ponudba je unovčljiva od 24. 6. do 8. 7. 2023 in od 26. 8. do 2. 9. 2023 (prihodi ob sobotah)

Več info + rezervacija kupona tukaj:
Megabon

Martina Ploj

Soustanoviteljica bloga, ki je vedno na preži za ugodnimi letalskimi kartami, zase in za druge. Tri najljubše besede: letalska karta, roadtrip in kulinarika.

Dodaj komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.