Izlet na dlani

POLETNI DOPUST V POREČU! 7 noči s polpenzionom v Hotel Delfin Plava Laguna že za 835 eur (2 osebi)(otrok gratis)

Hotel Delfin v Poreču je pravo mesto v malem in le 50 metrov oddaljen od plaže! Hotel Delfin sodi v verigo hotelov Plava laguna, ki je znana po svojih kvalitetnih storitvah in udobnih namestitvah. Najdite zatočišče pred vsakdanjostjo v simpatičnem hotelu, v katerem vam nikdar ne bo dolgčas. Zabava v večernih urah, kopanje in sprehodi pod zvezdnatim nebom ustvarjajo idealno mesto za vse romantike.

Hotel nudi klimatizirano restavracijo, menjalnico, aperitiv bar in bar ob bazenu, kavarno, Wi-Fi na recepciji, trgovino s spominki in časopisi, dvigalo, salon za masaže, konferenčno dvorano, prostor za hrambo koles, parkirišče in pa zunanji bazen s teraso.

Classic soba: 8 – 13 m2, dvoposteljna, možnost dodatnega ležišča (180×80 cm), možnost otroške posteljice, balkon, kopalnica, direknta telefonska linija. Hotel je od centra Poreča oddaljen 5 km, od najbližje plaže pa le 50 metrov. V bližini hotela se prav tako nahaja otroško igriščem na voljo pa so tudi številne restavracije, bari in trgovine. V prostem času si lahko privoščite obilico zabave ob igri mini golfa ali tenisa na tenis igrišču ter ob raznih vodnih športih in animacijskih programih. Lahko pa se sprehodite po urejenih peš poteh ali pa si privoščite izlete po okolici. Po tem pa se lahko ustavite v glavni restavraciji ali čudovitem bistroju na plaži in si privoščite osvežilno pijačo ali okusen obrok.

Pravijo, da istrska obala v vsaki uvali skriva eno plažo. V primeru Poreča se v vsaki laguni skriva vsaj nekaj plaž, ena lepša od druge.

Ponudba vključuje:

7x nočitev v Classic dvoposteljni sobi z balkonom za 2 osebi (1 otrok do 11,99 let brezplačno)
Polpenzion
Uporabo zunanjega bazena z morsko vodo (odvisno od vremenskih razmer)
Uporabo vodne igralnice Spray Park
Uporabo ležalnikov na bazenu (glede na razpoložljivost)

Uporabo odbojkarskega igrišča na mivki
Jutranjo gimnastiko ali vodno aerobiko (vsak dan razen ob sobotah; od 27. 5. do 30. 8.)
Mini club za otroke od 4. do 12. leta, kreativne delavnice, igre in šport (vsak dan razen ob sobotah; od 27. 5. do 30. 8.)
Živo glasbo (od 27. 5. do 30. 8.)
Turistično takso
Brezplačni Wi-Fi (na recepciji)

 

Ponudba je unovčljiva od 14. 7. do 28. 7. 2024 in od 10. 8. do 17. 8. 2024

Več info + rezervacija kupona tukaj:

Megabon

Martina Ploj

Soustanoviteljica bloga, ki je vedno na preži za ugodnimi letalskimi kartami, zase in za druge. Tri najljubše besede: letalska karta, roadtrip in kulinarika.

Dodaj komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.