Izlet na dlani

POLETNI DOPUST V TERMAH SVETI MARTIN! 2 noči s polpenzionom Hotel Terme Sv. Martin 4* že za 241 eur (2 osebi + otroci gratis)

Narava, zdrave in lokalno proizvedene kulinarične posebnosti, sodobne namestitvene kapacitete, več kot 100-letna tradicija kopališkega turizma, nepozabna wellness ponudba in bogata ponudba za profesionalne in rekreativne športnike – to je svet zdravih užitkov!

Hotel Terme Sveti Martin se nahaja v srcu Međimurja, v bližini slikovitih gričev in nedotaknjene narave, ki navdušuje vse svoje goste. Sodobno opremljenih 151 sob in 6 luksuznih suit je obkroženih z nedotaknjeno naravo. Lokacija je popolna za družinski oddih, wellness sprostitev, poslovno potovanje in aktivni oddih. Hotel obkrožajo zelenice golf igrišča in medžimurski vinogradi, medtem ko njegova notranjost odraža sodoben dizajn, stil, eleganco in tradicionalno gostoljubnost, kot ključno nematerialno obliko edinstvenega doživetja. Standard soba: klima, telefon, sef, mini bar, sušilnik za lase, kopalni plašč in copate, bio kozmetika, TV.

V sklopu hotela najdete notranji in zunanji bazen, teraso za sončenje, piano bar s ponudbo zdravih prigrizkov, 5 restavracij, parkirišče, lepotni center, svet savn, solne dvorane, prostor za sproščanje, …

Okolica hotela je idealna za aktivno preživljanje prostega časa: kolesarjenje, igranje golfa in golf šola, notranji in zunanji termomineralni bazeni, vodni park s tobogani, tenis, namizni tenis, košarka, odbojka na mivki, nogomet, kegljanje, fitnes center, prostor za piknik, pohodništvo, opazovanje ptic, izlet na kmetijo jelenov, rafting na Muri, turistične vožnje s starodobnimi vozili, obisk mlina na Muri in izleti v Čakovec, Varaždin in obisk rojstne hiše dr. Rudolfa Steinerja, vožnja in izleti s štirikolesniki, …

Ponudba vključuje:

2x nočitev v Standard sobi za 2 osebi (1 otrok do 11,99 let in 1 otrok do 4,99 let brezplačno)
Polpenzion (zdrav in domač samopostrežni zajtrk in samopostrežna večerja z bogato izbiro tradicionalnih in lokalnih jedi; Međimurski večer ob petkih)
Neomejeno pijačo ob zajtrku (kava, domač sok in domač čaj)
1x kepico sladoleda vsak dan bivanja za otroke do 14. leta
Martijevo darilo za otroke ob prihodu
Neomejeno kopanje v poletnem Aquaparku Martilandia (od junija do avgusta)
Neomejeno kopanje v bazenskem termo-mineralnem kompleksu The Temple of Life na dan prihoda in cel dan na dan odhoda (nočno kopanje do 24. ure ob petkih, sobotah in na dneve pred prazniki)
Uporabo hotelskega fitnessa in fitnessa v športni dvorani

1x 60-minutni joga trening z vključenim ioniziranim čajem, mindfulness meditacijo in detox vajami dihanja (torek, četrtek in nedelja ob 8. uri, sobota ob 16. uri)
60-minutne skupinske treninge: krožni treningi (ob ponedeljkih in petkih ob 17. uri), funkcionalni treningi (ob ponedeljkih, sredah in petkih ob 16. uri)
1x izlet z vlakcom ali izlet z Hop on Hop off avtobusom za celo družino po izbiri in po rednem razporedu izletov*
Posebni poletni animacijski program: Marti & Martina lov za zakladom, Photo of the day, Marti karneval plavanja, mini disco, poletni kino na odprtem
Bio kozmetiko, copate in kopalni plašč v sobi
Glasbo v živo ob petkih v Pubu Potkova
Animacijski program za vse generacije
Brezplačen Wi-Fi
Brezplačno parkirišče

 

Ponudba je unovčljiva od 7. 6. 2024 do 1. 9. 2024
Nakup in rezervacija do 1. 5. 2024!
Termini od 7. 6. do 9. 6., od 10. 6. do 12. 6. in od 13. 6. do 14. 6. niso več na voljo.

Več info + rezervacija kupona tukaj:

Megabon

Martina Ploj

Soustanoviteljica bloga, ki je vedno na preži za ugodnimi letalskimi kartami, zase in za druge. Tri najljubše besede: letalska karta, roadtrip in kulinarika.

Dodaj komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.