Izlet na dlani

POLETNI ODDIH OB BALATONU! 3 noči z zajtrkom v Admiral Family Resort 4* že za 318 eur (2 osebi)

Obiščite magično Blatno jezero, največje jezero v srednji Evropi!

Blatno jezero je eno od najbolj priljubljenih turističnih destinacij na Madžarskem, obkrožen je s številnimi mesti, mesteci in počivališči. Eno od znanih destinacij je mesto Blatenski Kostel, znani kulturni center na obali Blatnega jezera. Mesto je zelo priljubljeno, ne samo zaradi bližine Blatnega jezera, temveč tudi zato, ker je bogato s kulturnimi in zgodovinskimi atrakcijami, od katerih je najbolj priljubljen grad Feštetics.
V bližini središča mesta se nahaja Admiral Family Resort, idealno mesto za oddih in sprostitev ob obali jezera. Hotel je odprt celo leto, nahaja se le 1,2 km od središča mesta in le 400 m od balatonske plaže. Luka za jadrnice je tudi v bližini počivališča. Zaradi idealne lokacije v Blatenskem Kostelu je Admiral Family Resort znan po svoji magični kombinaciji miru in narave, a hkrati uživa v vseh ugodnostih bližnjega središča mesta. Hotel je sestavljen iz 3 objektov in šteje 28 sodobno urejenih sob.

Kolesarska steza je dostopna in se razteza okoli jezera. Izposoja koles je možna v hotelu. Nedaleč od hotela se nahaja znamenito termalno jezero Hévíz in zdravilišče Kehidakustány, kjer lahko plavate, se kopate ali se preprosto sprostite. Obiščete lahko tudi druge priljubljene destinacije na Blatnem jezeru. Izkoristite cenovno ugodne izlete z ladjo do destinacij, kot je Balatonfüred.
Odkrijte čare mesta Blatenski Kostel in se sprostite na obali Blatnega jezera.

Ponudba vključuje:

3x nočitev v prenovljeni sobi za 2 osebi
Samopostrežni zajtrk
Uporabo vrta z zunanjim bazenom in ležalniki ter senčniki za 2 osebi (glede na vremenske razmere)
Brezplačno parkirišče

Uporabo wellness centra v Kristály Hotelu Keszthely za 2 osebi (jacuzzi, solna soba, finska in infrardeča savna, parna kopel, sprostitev ob glasbi na sončni terasi)
Uporabo otroškega igrišča, trampolina in žara
Brezplačen Wi-Fi

 

Ponudba je unovčljiva od 7. 7. 2023 do 23. 8. 2023

 

Več info + rezervacija kupona tukaj:

Megabon

Martina Ploj

Soustanoviteljica bloga, ki je vedno na preži za ugodnimi letalskimi kartami, zase in za druge. Tri najljubše besede: letalska karta, roadtrip in kulinarika.

Dodaj komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.