Izlet na dlani

POLETNI ODDIH V LAŠKEM! 2 noči s polpenzionom v Hotelu Zdravilišče Laško 4* že za 300 eur (2 osebi)

✔Prenovljena hotelska restavracija ✔prenovljen savna center (3 nove savne) ✔prenovljen bazen in wellness center
V Zdravilišču Laško so ponosni na bogato zgodovino in še bogatejšo tradicijo, iz katere so se razvili v sodoben in kakovosten center zdravstvenega in wellness turizma s programi in storitvami za zdravje in dobro počutje. Kompleks leži v neokrnjenem naravnem okolju tik ob reki Savinji, v središču parka. Do mestnega jedra Laškega imate le 15 minut poživljajočega sprehoda.

NOVO V CENTRU ZDRAVJA IN DOBREGA POČUTJA https://www.thermana.si/aktualno/novo-v-centru-zdravja-in-dobrega-pocutja

V objemu voda in gričev vam nudijo prostor, kjer boste lahko umirili ritem življenja in storili nekaj za svoje zdravje in dobro počutje. Hotel je zasnovan brez arhitektonskih ovir, zato njegov dostop ni težaven in primeren tudi za goste, ki imajo posebne potrebe. Prav tako je del sob v celoti prilagojen osebam, ki imajo težave z gibanjem in potrebujejo nadzor medicinskega osebja ter nego.

Preživite dan v sproščujočih termalnih bazenih, kjer lahko izbirate med notranjim ali zunanjim bazenom, poizkusite ultimativno ugodje masažnega bazena, se podajte na vodno preizkušnjo Kneipove poti, ter vaše otročičke razvajajte v bazenu narejenem prav zanje. Tisti, ki prisegate na zdravilno moč savne boste uživali posebej raznoliko ponudbo, saj v Savna centru lahko izbirate med kar sedmimi. Dvoposteljna Standard soba: Klimatizirana soba vključuje pisalno mizo, telefon, mini bar, TV ter zasebno kopalnico s prho in s sušilcem za lase.

Strokovno razvajanje vam omogočajo tudi v Centru zdravja in lepote, kjer bo osebje v kozmetičnem salonu, salonu za pedikuro in masažnem salonu, poskrbelo, da vaše želje ne ostanejo neizpolnjene. Uredili so tudi prostore za najbolj romantične kopeli.

Ponudba vključuje:

2x nočitev v dvoposteljni Standard sobi za 2 osebi
Polpenzion z lokalno pridelano hrano (samopostrežni zajtrk in večerja)
Neomejen vstop v bazene hotela Thermana Park Laško in hotela Zdravilišče Laško

Vstop v hotelski fitness center
Pitje termalne vode iz termalnega pitnika
Program animacije, sprostitve in rekreacije
Hotelsko knjižico ugodnosti
Brezplačen Wi-Fi
Brezplačno parkirišče poleg hotela

 

Ponudba je unovčljiva do 9. 7. 2024

Več info + rezervacija kupona tukaj:

Megabon

Martina Ploj

Soustanoviteljica bloga, ki je vedno na preži za ugodnimi letalskimi kartami, zase in za druge. Tri najljubše besede: letalska karta, roadtrip in kulinarika.

Dodaj komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.