Izlet na dlani

POLETNI ODDIH V ROGAŠKI SLATINI! 2 noči s polpenzionom v Hotelu Slatina 4* že za 249 eur (2 osebi)

Umaknite se od hitrega tempa vsakdana in se potopite v objem pomirjajoče narave, ki vas bo napolnila z energijo in dobrim počutjem. V centru Rogaške Slatine, ki že več kot 400 let ohranja tradicijo zdravljenja z naravnimi faktorji se nahaja tudi hotel Slatina, ki prav tako daje poudarek na zdrav življenjski slog.

V Rogaški Slatini vas pričakuje Hotel Slatina, ki vam ponuja razkošje z značajem tradicije in sodobnosti. Ob prelepi promenadi, obdani s krošnjami dreves se ob ptičjem petju sprostite in uživajte v času namenjenemu samo vam.

V hotelu so vam na voljo kavarna in slaščičarna, restavracija, notranji bazen, whirlpool bazen ter finska savna. Uživate lahko na skupni terasi ali se podate na raziskovanje okolice ter najamete kolesa ali pohodne palice. Dvoposteljna soba: 22 m², klimatska naprava, kopalnica, TV z ravnim zaslonom, minibar.

V kraju s svetovno znano blagodejno klimo in v hotelu z bazenom s termalno vodo boste v terapevtskem centru našli zdravje, v centru za sproščanje pa dobro počutje. Vaši zavezniki so naravni dejavniki in učinkovine: mineralna in termalna voda, blatne in zeliščne obloge, masaže in terapije. Če želite, je lahko vaš dan poln srečanj s prijaznimi ljudmi: na predavanjih in delavnicah, prireditvah, sprehodih in telovadbi. Svetovno znana raznolika paleta dietnih menijev in jedi, ki ohranjajo zdravje, nastaja v sodelovanju z zdravniki.

Toliko dobrega. A kaj bi vse to bilo brez prijaznosti, ki jo resnično občutite že ob prvem srečanju? Preživite oddih v Hotelu Slatina.

Ponudba vključuje:

2x nočitev v dvoposteljni sobi za 2 osebi
Polpenzion (zajtrk in večerja)
Darilo dobrodošlice
Neomejeno uporabo bazena z masažnimi šobami, whirpool bazena in finske savne*

Kopalni plašč in brisače v sobi
2-urno izposojo električnih koles
10% popusta na nakup izdelkov ali uporabo storitev Beauty centra Afrodita
Brezplačen Wi-Fi

 

Ponudba je unovčljiva do 30. 9. 2023
(doplačilo za bivanje med vikendom znaša 5 €/soba/dan)

 

Več info + rezervacija kupona tukaj:

Megabon

Martina Ploj

Soustanoviteljica bloga, ki je vedno na preži za ugodnimi letalskimi kartami, zase in za druge. Tri najljubše besede: letalska karta, roadtrip in kulinarika.

Dodaj komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.