Izlet na dlani

Potovanje okoli sveta iz Benetk (Singapur, Los Angeles, New York) že za 676 eur

Letalske družbe Alitalia, Delta in Norwegian Air ponujajo  izredno ugodno potovanja okoli sveta že za 676 eur na osebo.
V vse podane cene letalskih kart je vključen tudi kos check in prtljage standardnih velikosti posameznih letalskih družb.

POTEK POTI: Benetke ->Singapur -> Los Angeles -> New York -> Munchen
Odhodno letališče so Benetke, od koder pot nadaljujtete v Singapur. Iz Singapurja letite na v ZDA (Los Angeles).  Iz Los Angelesa sledi letalska povezava do New Yorka. Iz New Yorka nato zaključite potovanje v Munchnu.

Primeri letalskih povezav:
vce-sin-lax
lax-nyc
jfk-muc

Rezervacija kombinacij letalskih kart za pot okoli sveta je mogoča preko primerov na spodnjih povezavah:
Benetke(VCE)  – Singapor (SIN) – Los Angeles (LAX), že za 255 eur
Los Angeles (LAX) – New York (NYC) že za 150 eur
New York (NYC) – Munchen (MUC) že za 271 eur

Na voljo so tudi drugi termini, podani termini v prispevku so navedeni zgolj kot primer.

Za drugimi razpoložljivimi termini lahko brskate s pomočjo novega slovenskega metaiskalnika t.i. Iskalnika na dlani (več o iskalniku, naložitev aplikacije in uporaba tukaj).
V kolikor potrebujete pomoč ali nasvet v zvezi z online rezervacijo letalskih kart, paketov ali uporabo iskalnika to izpostavite v komentarje pod prispevkom ali nam pišite.

OSTALI PODATKI:
PRENOČIŠČA: Številna ugodna prenočišča najdete na naslovu tukaj: hoteli.izletnadlani.com Airbnb (25USD popusta)
VODNIK: Svetovno poznani popotniški vodnik Lonely Planet lahko naročite tukaj
VIZUM: Slovenskim državljanom vizum za Singapur ni potreben. Za vstop v  ZDA je obvezna prijava v elektronski sistem za avtorizacijo potovanja (Electronic System for travel Authorization – ESTA). Registracijo lahko opravite na uradni spletni strani https://esta.cbp.dhs.gov. Elektronska prijava za potovanja v ZDA prek sistema ESTA je plačljiva. Taksa za prijavo bo znašala 14 USD, kar vključuje takso v višini 10 USD za promocijo potovanj ter takso v višini 4 USD za povračilo stroškov izvajanja in administracije sistema ESTA. Taksa v višini 4 USD se zaračuna ob vsaki vlogi in je nevračljiva, medtem, ko se taksa v višini 10 USD zaračunana le v primeru, da je prijava prek ESTA odobrena. Plačilo v višini 14 USD velja za večkratna potovanja v ZDA v obdobju 2 let. Svetujejo, da se prosilci prijavijo vsaj 72 ur pred potovanjem. 
NAJEM VOZIL:
Najem vozil vam omogoča odlični SLOVENSKI ponudnik IzziRent. Preverite rent-a-car ponudbo po celem svetu z IzziRent. Primerjajte cene in pogoje največjih globalnih in lokalnih rent-a-car podjetij v več kot 160 državah in 30.000 lokacijah po celem svetu. Ugodne ponudbe najema vozil so na voljo v vseh pomembnejših svetovnih destinacijah kot npr. v Nemčiji, Veliki Britaniji, Irski, Franciji, Italiji, Španiji, Hrvaški, Cipru, Grčiji, Portugalski in ZDA. IzziRent ponudbo preverite na povezavi tukaj.

Izlet na Dlani

Zagotovo se med vami najde kdo, ki pogosto sanjari o bližnjih kot tudi o daljnih destinacijah za potovanja, takšni smo tudi člani ekipe Izlet na dlani. Stran Izlet na dlani je nastala z željo po iskanju najugodnejših možnostih potovanja, hkrati pa tudi z željo, da potovalne dogodivščine ter ostale stvari povezane s potovanjem, delimo tudi z vami.

9 komentarjev

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.