Izlet na dlani

Povratna letalska karta iz Zagreba in 10 nočitev na otoku Bali (letalo + hotel 4*) že od 524 eur na osebo

Tokrat smo vam pripravili zanimivo in zelo ugodno kombinacijo 10 dnevnega dopusta za dve osebi na indonezijskem otoku Bali (termin 19.11-1.12.2014).

Ugodne letalske karte na Bali za termin 19.11-1.12.2014 vam omogoča letalska družba British Airlines in Malaysia Airlines in sicer že za 363 eur na osebo.  (v obeh smereh je prisoten postanek v mestu Londonu in Kuala Lumporju)

Na Baliju je na voljo 10 nočitev (za termin 21.11-1.12.2014) v odlično ocenjenem hotelu s 4 * Grand Mega Resort & Spa Bali, kjer je cena za dve osebi že 324 eur ali 4* Grand Inna Kuta z zajtrkom, kjer je cena za 2 osebi že 600 eur 

Skupna cena celotnega paketa za dve osebi za 10 nočitev (hotel + letalo) na Baliju tako znaša od 1049 eur (oz. 524 eur na osebo).

Podatki o hotelih in rezervacije:
Rezervacija hotela s 4 * Grand Mega Resort & Spa Bali za dve osebi (10 nočitev) za 324 eur na povezavi tukaj
bali-hot3

Podatki o hotelih in rezervacije:
Rezervacija hotela s 4* Grand Inna Kuta z zajtrkom za dve osebi (10 nočitev) za 600 eur na povezavi tukaj

bali-hot2

Rezervacija letov na Bali (ze termin 19.11 – 1.12.2014) na spodnjih povezavah (klik na spodnjo povezavo in sledenje postopku rezervacije):
Zagreb (ZAG) – Denpasar (DPS) – Zagreb (ZAG) že za 363 eur

Na voljo so tudi drugi termini, podani termini v prispevku so navedeni zgolj kot primer.
Za drugimi razpoložljivimi termini lahko brskate s pomočjo novega slovenskega metaiskalnika t.i. Iskalnika na dlani (več o iskalniku, naložitev aplikacije in uporaba tukaj).
V kolikor potrebujete pomoč ali nasvet v zvezi z online rezervacijo letalskih kart, paketov ali uporabo iskalnika to izpostavite v komentarje pod prispevkom ali nam pišite.

OSTALI PODATKI:
PREVOZ: Prevoz iz Ljubljane do Zagreba vam omogoča nizkocenovni prevoznik  Goopti, že od 9 eur v eno smer. Prevoze Goopti lahko rezervirate tukaj.
PRENOČIŠČA
Najugodnejša prenočišča lahko rezervirate tukaj: HotelscombinedAirbnb (25USD popusta)
VODNIK: Svetovno poznani popotniški vodnik Lonely Planet za Bali lahko naročite tukaj.
VIZUM: Slovenskim državljanom vizum za vstop v Indonezijo je potreben. Državljani Republike Slovenijo lahko vstopni vizum pridobijo ob prihodu v Republiko Indonezijo.  Potni list mora imeti veljavnost še najmanj šest (6) mesecev na dan vstopa v državo. Veljavnost vizuma urejenega ob vstopu v državo je 30 dni in znaša 25 USD (18 eur). Obvezno je tudi plačilo letališke takse na odhodnem letališču v Indoneziji, ki je odvisna od samega letališča in znaža nekje max do 10 eur na let/osebo (več o Airport Embarkation Tax na naslovu tukaj). Več podatkov o Indoneziji na MZZ.
NAJEM VOZIL: Najem vozil vam omogoča odlični SLOVENSKI ponudnik IzziRent. IzziRent ponudbo preverite na povezavi tukaj.

Izlet na Dlani

Zagotovo se med vami najde kdo, ki pogosto sanjari o bližnjih kot tudi o daljnih destinacijah za potovanja, takšni smo tudi člani ekipe Izlet na dlani. Stran Izlet na dlani je nastala z željo po iskanju najugodnejših možnostih potovanja, hkrati pa tudi z željo, da potovalne dogodivščine ter ostale stvari povezane s potovanjem, delimo tudi z vami.

11 komentarjev

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.