Izlet na dlani

Povratna letalska karta in 3 nočitve v Madridu (letalo + hotel 4*), že od 126 eur na osebo

Tokrat smo vam pripravili zanimivo in ugodno kombinacijo 4 dnevnih počitnic v januarju (sob 17.01.- tor 20.01.2015) za dve osebi v Madridu.

Ugodne letalske karte vam omogoča nizkocenovnik Ryanair z odhodom iz Bologne, kjer je povratna letalska povezava za termin  17.01.- 20.01.2015 na voljo, že za 51 eur na osebo (v ceno ni všteta prtljaga, z izjemo brezplačne manjše osebne prtljage do 10kg).

V Madridu so na voljo 3 nočitve (za termin 17.01.- 20.01.2015) v zelo dobro ocenjenem hotelu blizu parka Retiro  s 4*Ayre Gran hotel Colon, kjer je cena za dve osebi že 149 eur.

Skupna cena celotnega paketa za dve osebi, ki vključuje povratne letalske karte ter 3 nočitve  v hotelu 4* v Madridu (termin 17.01.- 20.01.2015) tako znaša 251 eur (oz. 126 eur na osebo). 

Podatki o hotelu in rezervacija:
Rezervacija hotela s 4* Ayre Gran Hotel Colon za dve osebi (3 nočitve) za 149 eur na povezavi tukaj

mad1

Rezervacija letov iz Bologne v Madrid izvedete preko spodnje povezave (v iskalnik ki se vam odpre, vstavite podatke prikazane na spodnji sliki)
Bologna-Madrid-Bologna, že za 51 eur na osebo
mad2

NASVET IZLET NA DLANI:
– Najem vozil vam omogoča odlični SLOVENSKI ponudnik IzziRent. IzziRent ponudbo preverite na povezavi tukaj.
– Prevoz iz Ljubljane do Bologne vam omogoča nizkocenovni prevoznik Goopti, že od 21 eur v eno smer.Prevoze Goopti lahko rezervirate tukaj.
– Svetovno poznani popotniški vodnik Lonely Planet za Madrid oz. Španijo lahko naročite tukaj.

V kolikor potrebujete pomoč v zvezi z online rezervacijo letalskih kart ali paketov, to izpostavite v komentarje pod prispevkom. Na voljo so tudi drugi termini, ne zgolj navedeni primer. V povezave za letalske karte kot tudi hotele lahko vstavite lastne želene termine in preverite cene, prav tako lahko vstavite poljubno število odraslih oseb ali otrok.

Izlet na Dlani

Zagotovo se med vami najde kdo, ki pogosto sanjari o bližnjih kot tudi o daljnih destinacijah za potovanja, takšni smo tudi člani ekipe Izlet na dlani. Stran Izlet na dlani je nastala z željo po iskanju najugodnejših možnostih potovanja, hkrati pa tudi z željo, da potovalne dogodivščine ter ostale stvari povezane s potovanjem, delimo tudi z vami.

Dodaj komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.