Izlet na dlani

Povratna letalska karta in 4 nočitve v Abu Dhabiju (letalo + hotel 4*), že za 406 eur na osebo

Tokrat smo vam pripravili ugodno možnost kako preživeti zimske dni  na plaži pri +20 stopinjah celzija in sicer gre za kombinacijo 6 dnevnih počitnic (27.1.- 1.2.2015) za dve osebi v Abu Dhabiju.

Ugodne letalske karte vam omogoča letalska družba Air Serbia, kjer je povratna letalska povezava za termin 27.1.- 1.2.2015 na voljo, že za 306 eur na osebo (v ceno je všteta tudi check in prtljaga). Gre za open jaw povezavo, in sicer je mesto odhoda Ljubljana, mesto povratka pa Zagreb. Na poti je prisoten 1 postanek v vsaki smeri (Beograd).

V Abu Dhabiju so na voljo 4 nočitve (za termin 28.1.- 1.2.2015 ) v zelo dobro ocenjenem hotelu  v središču mesta in s 4*One to One Hotel, kjer je cena za dve osebi že 201 eur.

Skupna cena celotnega paketa za dve osebi za 4 nočitve (hotel 4* + letalo) v Abu Dhabiju tako znaša od 813 eur (oz. 406 eur na osebo).

Podatki o hotelu in ONLINE rezervacija (klik na spodnjo povezavo in vnos termina, sledi izbor tipa nočitve- v pomoč slika spodaj nato sledi nadaljnji postopek rezervacije vse do izvedbe plačila):
  – Rezervacija 4*One to One Hotel za 4 nočitve za dve osebi že od 201 eur na povezavi tukaj
one-abu

Rezervacija open jaw letov v Abu Dhabi z odhodom iz Ljubljane in povratkom v Zagreb preko spodnjih povezav:
Ljubljana – Abu Dhabi – Zagreb, že za 306 eur na osebo (termin 27.1.- 1.2.2015) (angl povezava vayama.ie)
Ljubljana – Abu Dhabi – Zagreb, že za 315 eur na osebo (termin 27.1.- 1.2.2015) (angl povezava expedia.ie)
abu-let

Na voljo so tudi drugi termini, podani termin v prispevku je naveden zgolj kot primer.
Za drugimi razpoložljivimi termini lahko brskate s pomočjo novega slovenskega metaiskalnika t.i. Iskalnika na dlani (več o iskalniku, naložitev aplikacije in uporaba tukaj).
V kolikor potrebujete pomoč ali nasvet v zvezi z online rezervacijo letalskih kart, paketov ali uporabo iskalnika to izpostavite v komentarje pod prispevkom ali nam pišite.

NASVET IZLET NA DLANI:
– Prevoz iz Zagreba do Ljubljane vam omogoča nizkocenovni prevoznik  Goopti, že od 9 eur v eno smer.Prevoze Goopti lahko rezervirate tukaj.
– Najem vozil vam omogoča odlični SLOVENSKI ponudnik IzziRent. IzziRent ponudbo preverite na povezavi tukaj.
– Svetovno poznani popotniški vodnik Lonely Planet za Združene Arabske Emirate lahko naročite tukaj.
Vizum za Združene Arabske Emirate več ni potreben.
Temperature zraka in morja v Abu Dhabiju v mesecu februarju preverite na povezavi tukaj

Izlet na Dlani

Zagotovo se med vami najde kdo, ki pogosto sanjari o bližnjih kot tudi o daljnih destinacijah za potovanja, takšni smo tudi člani ekipe Izlet na dlani. Stran Izlet na dlani je nastala z željo po iskanju najugodnejših možnostih potovanja, hkrati pa tudi z željo, da potovalne dogodivščine ter ostale stvari povezane s potovanjem, delimo tudi z vami.

Dodaj komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.