Izlet na dlani

Povratna letalska karta in 11 nočitev na otoku Bali (letalo + hotel 3*) že od 545 eur na osebo

Tokrat smo vam pripravili zanimivo in zelo ugodno kombinacijo 13 dnevnega dopusta za dve osebi na indonezijskem otoku Bali (termin 26.05-08.06.2015). Ugodne open jaw letalske karte iz Benetk na Bali in povratkom iz Jakarte za navedeni termin vam omogočajo letalske družbe  KLM/ Airfrance/ Alitalia in sicer že od 418 eur na osebo. V ceno je vštet tudi kos check in prtljage standardnih KLM/Airfrance/Alitalia mer oz. velikosti.

Povezava med Balijem in Jakarto ni vključena v ceno, ugodne enosmerne povezave Denpasar-Jakarta vam omogočajo številni nizkocenovniki, že za okvirno od 50 eur naprej (brez prtljage).

Na Baliju je na voljo 11 nočitev (za termin 27.05.-07.06.2015) v dobro ocenjenem hotelu s 3*Eazy Inn, kjer je cena za dve osebi že od 163 eur naprej ali v zelo dobro ocenjenem hotelu  s 4*Villa Victoria Bali kjer je cena za dve osebi že od 255 eur naprej.

Skupna cena celotnega paketa (hotel + vse letalske povezave) za dve osebi za 11 nočitev  na Baliju tako znaša od 1091 eur (oz. 545 eur na osebo).

Podatki o hotelih in rezervacije:
Rezervacija hotela s 3*Eazy Inn za dve osebi (11 nočitev) za 163 eur na povezavi tukaj
bali2

Rezervacija hotela s 4*Villa Victoria Bali za dve osebi (11 nočitev + zajtrk) za 255 eur na povezavi tukaj
bali3

Rezervacija letov na Bali (ze termin 26.05.-08.06. 2015) na spodnji povezavi (klik na spodnjo povezavo in sledenje postopku rezervacije):
Benetke (VCE) – Denpasar (DPS); Jakarta (CGK)- Benetke (VCE), že za 418 eur (ang. povezava vayama.ie)
vce-dps

Ugodne enosmerne povezave Denpasar – Jakarta vam omogočajo številni nizkocenovniki, že za okvirno od 50 eur naprej (za enosmerno povezavo brskaj tukaj).

Na voljo so tudi drugi termini, podani termin v prispevku je naveden zgolj kot primer. V povezavo za letalske karte kot tudi hotele lahko vstavite lastne želene termine in preverite cene, prav tako lahko vstavite poljubno število odraslih oseb ali otrok.
Za drugimi razpoložljivimi termini lahko brskate s pomočjo  slovenskega metaiskalnika t.i. Iskalnika na dlani (več o iskalniku, naložitev aplikacije in uporaba tukaj).
V kolikor potrebujete pomoč ali nasvet v zvezi z online rezervacijo letalskih kart, paketov ali uporabo iskalnika to izpostavite v komentarje pod prispevkom ali nam pišite.

OSTALI PODATKI:
NE ZAMUDITE: do 30. aprila 2015 je na voljo POPUST na sklenitev letnega zdravstvenega zavarovanja za tujino (NLB Vita tujina Multitrip zavarovanje). Na voljo je popust v višini: 15 eur na individualno Multitrip zavarovanje in 30 eur na družinsko Multitrip zavarovanje. Več o NLB Vita zdravstvenih zavarovanjih z asistenco v tujini na povezavi tukaj (klik na povezavo). Zavarovanje lahko sklenete v vseh Poslovalnicah NLB ali preko spleta preko te povezave (klik na povezavo).

PREVOZ: Prevoz iz Ljubljane do Benetk vam omogoča nizkocenovni prevoznik  Goopti, že od 14 eur v eno smer. Prevoze Goopti lahko rezervirate tukaj.
PRENOČIŠČA:
Ostala najugodnejša prenočišča lahko rezervirate tudi tukaj: HotelscombinedAirbnb (25USD popusta)
VODNIK: Svetovno poznani popotniški vodnik Lonely Planet za Bali lahko naročite tukaj.
VIZUM: Slovenskim državljanom vizum za vstop v Indonezijo je potreben. Državljani Republike Slovenijo lahko vstopni vizum pridobijo ob prihodu v Republiko Indonezijo.  Potni list mora imeti veljavnost še najmanj šest (6) mesecev na dan vstopa v državo. Veljavnost vizuma urejenega ob vstopu v državo je 30 dni in znaša 25 USD (18 eur). Obvezno je tudi plačilo letališke takse na odhodnem letališču v Indoneziji, ki je odvisna od samega letališča in znaža nekje max do 10 eur na let/osebo (več o Airport Embarcation Tax na naslovu tukaj). Več podatkov o Indoneziji na MZZ.
NAJEM VOZIL: Najem vozil vam omogoča odlični SLOVENSKI ponudnik IzziRent. IzziRent ponudbo preverite na povezavi tukaj.

Izlet na Dlani

Zagotovo se med vami najde kdo, ki pogosto sanjari o bližnjih kot tudi o daljnih destinacijah za potovanja, takšni smo tudi člani ekipe Izlet na dlani. Stran Izlet na dlani je nastala z željo po iskanju najugodnejših možnostih potovanja, hkrati pa tudi z željo, da potovalne dogodivščine ter ostale stvari povezane s potovanjem, delimo tudi z vami.

Dodaj komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.